MODERNE ELEGANSE

Med møbelserien Edge, har vi flyttet ytterligere steg fremover for design og kvalitetsuttrykk i baderomsbransjen. Moderne tynne linjer og eksklusive valgmuligheter kombineres med de nyeste kvalitetskomponenter og materialer. La deg bli tiltrukket av de asymmetriske formene laget av Måns Broman når du setter sammen din egen variant av Hafa Edge. Gjæret hjørne og tynne linjer gir ultimat presisjon og kvalitet i designspråket.

Se hele Edge baderomsmøbel her

høyeste ytelse med SmoothOpen™

Edge har SmoothOpen™ skuffesystem, en kombinasjon av push-open og myktstengende i ett. Skuffene åpnes ved trykk eller håndtak etter behov og situasjon, takket være den nyeste teknologien i skuffesystemet .


Servant for å uttrykke personlige stil

Edge tilbyr eksklusive valgmuligheter. Gjæret hjørne og tynne linjer gir ultimat presisjon og kvalitet i designspråket. Velg mellom frittstående servanter i porselen alternativt glassert stål på en benkeplate i Silestone™ eller nedsenket servant i porselen. Nedsenket servant i porselen har avrundede hjørner og overløp.

Våre frittstående servanter kommer i ulike former for å uttrykke personlige stil.

hafa_edge_smooth_handfat.jpg

Kombiner med glede

Bildet som presenteres er ikke bare en historie, du ser Hafa Edge 1600 antrasittgrå. Servantskap og sidemodul med SmoothOpen™ skuffesystem. Heldekkende benkeplate Kensho i Silestone™. Rektangulær servant, Hafa Edge Smooth med tynne linjer i glassert stål. På veggen henger et rundt speil med en tynn lakkert ramme. Blandebatteriet vi har valgt er Hafa Smooth High.

Andre deler av Hafa Edge finner du her.

hafa_edge_smooth_handfat2.jpg