GO BADEROMSMØBLER

Sjenerøs design

Sjenerøs design

Hafa Go er et stilrent baderomsmøbel med fløyelsmatt finish samt nå også i hvit høyblank. Den passer inn uansett hvor du befinner deg i livet. Go finnes i flere bredder og 600 finnes nå dessuten i et grunnere mål, har sjenerøs oppbevaring og fungerer like bra i det lille som i det store baderommet. Din personlige stil setter du med noen av våre håndtak. Med Hafa Go får du en bra start på dagen.

Se hele Go baderomsmøbel her
FLØYELSMATT OVERFLATE

FLØYELSMATT OVERFLATE

Go har en herlig fløyelsmatt overflate i hvitt eller svart samt nå også i hvit høyblank og er lakket flere ganger for ekstra holdbarhet. Servant i porselen.

Se hele Go baderomsmøbel her
Go baderomsmøbel har smarte beslag

KLAR FERDIG GO

For å forenkle så mye som mulig er Go selvsagt ferdigmontert for enkel montering mot vegg og finjustering av våre smarte beslag.

Du finner alle detaljene her
Go servantskap 800

DITT SJENERØSE BADEROMSMØBEL

Hafa Go finnes i fire ulike bredder. Servantskapet har en mykstengende skuff med god plass til tingene dine.

Se Go servantskap her
VELG SPEIL ELLER SPEILSKAP
SETT STILEN MED HÅNDTAK

SETT STILEN MED HÅNDTAK

Visst er det en glede å kunne sette sitt eget preg på sitt baderomsmøbel. Sett stilen med noen av våre håndtak i metall, enkel borremal følger med.

Se Dot knott i messing her
HØYSKAP MED PLASS

HØYSKAP MED PLASS

Meget romslig høyskap med mykstengende dør samt integrert håndtak. Glasshyller med justerbar høyde og hyllebærere som fester vertikalt. 

Se Go høyskap her
Hafa Go designers

Hafa Go designers

”Hafa Go er et stilrent baderomsmøbel med sjenerøs lagringsplass i fløyelsmatt finish. Diskret enkelhet eller prikken over i-en, den personlige touchen setter du med noen av våre håndtak."

Les mer om våre designere