HAFA HÅNDKLETØRKERE

En håndkletørker er hverdagsluksus på sitt beste. Å tulle seg inn i et deilig og varmt håndkle er noe alle burde unne seg. Vi har håndkletørkere i ulike design, farger og størrelser. Vi har mindre modeller for det lille baderommet eller større som tar flere håndklær samtidig.

Håndkletørker ger velgjørende varme

Rent bortsett fra at en håndkletørker gjør det åpenbare ved å varme og tørke håndklærne dine, tilfører den baderommet både funksjonell oppbevaring og et designelement. Vi utvider nå sortimentet med fem helt nye modeller, alle i unik design og av høy kvalitet.

 

Se alle våre håndkletørker

ELPATRON MED TERMOSTAT

Koble til en elpatron for å få en varm håndkletørker hele året.

 

TIMERFUNKTSJON - SPARER ENERGI

Våre nyheter Go og Grace har en innebygd timerfunksjon, som gjør at du ikke bruker unødvendig energi.

DESIGN I HVER DETALJ

De vinklede hjørnene på nyheten Hafa Edge skaper fine lysvariasjoner i fargen.

 

TILKOBLING FOR HÅNDKLETØRKERE

DRIFT MED ELPATRON

Håndkletørker som kobles til strømforsyningen ved hjelp av elpatron. Velg modell med ledning og kontakt, eller be elektrikeren montere for skjult tilkobling. Gir varme året rundt.

OPPVARMING MED VANN

Håndkletørker som kobles til et lukket vannsystem og varmes av husets oppvarmingssystem

KOMBIDRIFT MED VANN OG STRØM

Håndkletørker med mulighet for både vann- og strømtilkobling. Koble til håndkletørkeren med etthullsventil og elpatron samtidig

 

EL-DREVEN MED LEDNING & STIKKONTAKT

Denne håndkletørkermodellen varmes opp av en varmekabel inni stengene, som raskt gir varme når du ønsker det. Leveres komplett med ledning og støpsel. Hvis du ikke ønsker en synlig ledning, kan du få en elektriker til å montere den med skjult tilkobling .

HAFA GRACE håndkletørker, for den lille eller store familien

Grace håndkletørker er en stilren håndkletørker med strøm i to størrelser, den lille med en stav er perfekt hvis du har liten plass da den både tørker ditt håndkle samt at den har to integrerte kroker hvor du kan henge flere håndklær. Selvsagt kan du sette to ved siden av hverandre. Den større modellen har fire stenger og hele åtte kroker.

Den innebygde timeren gjør at du kan spare energi og vil du ikke se ledningene så kan håndkletørkeren monteres med skjult el-tilkobling. Ta da hjelp av en elektriker.

Les mer her