Hafa Igloo Pro™

Med lanseringen av IglooPro™, vår nye dusjserie, flytter vi grensen enda litt til. Vi kombinerer banebrytende teknologi med unik design. IglooPro™ er veldig rask å installere gjennom vår unike patentsøkte InstaQuick™-funksjon.

BANEBRYTENDE TEKNOLOGI, UNIK DESIGN

I vårt brede sortiment av IglooPro™ finner du riktig dusjløsning til ethvert baderom. I tillegg til å være rask å installere, gir den svenske designen også et unikt preg.

Insta Quick™ - den raskeste og enkleste installasjonen

Igloo Pro™ bygger du sammen etter dine forutsetninger.

InstaQuick™ - ny og patentsøkt teknologi.... læs mer

IglooPro™ monteres raskt og enkelt av én person, og den justeres ved hjelp av den helt nye teknologien InstaQuick™.

 • insta-quick-ovan.jpg

  RASKESTE INSTALLASJONEN

  Press fast glassdøren mot veggprofilen. Plasserfestet, og døren er sikret.

 • insta-quick-hand.jpg

  ENKEL Å JUSTERE

  Med InstaQuick™ kan du enkelt tilpasse vinkelen på dørene selv om hjørnet ikke er 90°.

 • justerbara_vaggprofiler.jpg

  JUSTERBARE VEGGPROFILER

  Justerbare veggprofiler som kan monteres med 12 mm utenpåliggende rør cc 35 mm.

Våre ulike kombinasjoner... læs mer

Kombiner din dusjløsning etter ditt behov. Alt fra et tradisjonelt dusjhjørne i flere størrelser eller kombinasjoner av rette, faste eller bøyde vegger, som kan plasseres på flere ulike måter. Den justerbare åpningsvinkelen gir deg mange valgmuligheter og du svinger lett inn dørene når de ikke brukes for å frigjøre plass i ditt baderom.

igloo-pro-kombinationer.jpg

HAFA IGLOO PRO DUSJHJØRNE

Deilige store glassflater, glatte veggprofiler uten skjøter som er enkle å rengjøre, og håndtak av natureloksert aluminium. Sett sammen dusjløsningen slik du vil ha den. Alt fra et tradisjonelt dusjhjørne i flere størrelser og en kombinasjon av rett, fast eller bøyd vegg til en U-dusj som kan plasseres på flere måter. Den justerbare åpningsvinkelen gir deg mange valgmuligheter, og du feller enkelt inn dørene når de ikke brukes for å frigjøre plass på baderommet.

IglooPro dusjhjørne

IGLOO PRO NISJEDUSJER

Hvis du trenger en nisjeløsning, har vi mange størrelser og flere monteringsalternativer som du kan velge mellom. Velg en eller to vendbare dører basert på hvilket område som skal skjermes. Hvis du for eksempel har planlagt å ha den ved siden av et baderomsmøbel, kan du velge en dør og en fast vegg. Tilgjengelig i klart og frostet glass, og kan kombineres i mange forskjellige bredder.

IglooPro nisjedusjer

IGLOO PRO DUSJNISJE ENKEL

Rett dusjdør som kan monteres på flere måter. Døren er vendbar. Tilgjengelig i klart og frostet glass, samt i størrelsene 750, 850, 950 og 1050.

IGLO PROO DUSJNISJE DOBBEL

To rette sving- og vendbare dusjdører som skjermer en stor nisje. Tilgjengelig i klart og frostet glass, samt i størrelsene 700, 800, 900 og 1000. Dørene kan kombineres med hverandre.

IGLOO PRO DUSJNISJE DOBBEL SKJERMVEGG RETT

En kombinasjon av en fast vegg og en svingbar dør. Tilgjengelig i flere størrelser, som kan kombineres. Både vegg og dør er vendbare.

IGLOO PRO SKJERMVEGGER

Perfekt for deg som har et lite baderom og som ønsker å skjerme dusjen på en elegant måte. Dusjstangen av natureloksert aluminium kan monteres på tre måter: mot vegg for dusjforheng, mot tak eller i vinkel mot samme vegg som dusjen monteres på. Stangen er 1200 mm lang og kan kappes til valgfri lengde. Hvis du har litt mer plass og ønsker en dusjløsning som stikker ut, kan du montere den midt på veggen ved hjelp av to stenger. Tilgjengelig i klart og frostet sikkerhetsglass (8 mm) i størrelsene 700, 800, 900, 1000 og 1300 mm.

IglooPro skjermvegger

IGLOO PRO SKJERMVEGG FAST

Elegant og vendbar glassvegg som skjermer dusjen mot vegg. Det finnes forlengelsesprofil for utenpåliggende rørtrekking. Tilgjengelig i størrelsene 700, 800, 900 og 1000 mm.