neat baderomsmøbler

Hafa Neat er møbelet for det lille baderommet eller gjestetoalettet. Velg mellom dør eller skuffer, begge mykstengende. De smarte oppbevarings og helkroppsspeilene har hyller som er tilgjengelig fra to sider og rommer overraskende mye

Smart baderomsmøbel på liten plass

HAFA NEAT er et smart møbel for det lille baderommet eller gjestetoalettet. Servantsskap med mykstengende dør eller skuffer. Elegant og pen servant i porselen med overløpsbeskyttelse. Oppbevaringsspeilet og helkroppsspeilet har hyller som er tilgjengelig fra to sider. Du velger enkelt om stikkontakten skal sitte til høyre eller venstre ved installasjon.
Velg til håndtak/knott. Ferdigmontert.

Se alle delar i Hafa Neat her

FINNES I FARGENE

Hafa Neat finnes i fargene hvit matt og antrasittgrå matt

neat_farger.jpg

Elegant og pen servant

Elegant og pen servant i porselen med overløpsbeskyttelse. Vi anbefaler et blandebatteri med strålesamler til denne servanten.

STORE OPPBEVARINGSSPEIL

Oppbevarings- og helkroppsspeil har hyller som er tilgjengelig fra begge sider og en stikkontakt. Passer like bra i ditt baderom, som i gangen eller soverommet.

Se Store oppbevarings- og helkroppsspeil her

MYKSTENGENDE DØR

Døren er mykstengende og en flyttbar hylle finnes inni skapet. Neat er enkel å installere for en person med en skinne på vegg og justerbare monteringsbeslag.

Se alle delar i Hafa Neat

SKUFFER MED FULLUTTREKK

Servantskap med mykstengende skuffer med fulluttrekk som gjør at du lett får tilgang til innholdet. Forberedt for både vegg- og gulvavløp i bakkant for enkel montering.

Se hele Neat baderomsmøbel her

OPPBEVARINGSSPEIL MED STIKKONTAKT

I begge oppbevaringsspeilene finnes et lett tilgjengelig 230 V-strømuttak, perfekt til f.eks eltannbørsten eller barbermaskinen.

HÅNDTAK ELLER KNOTT

Vi har flere håndtak og knotter som passer til Neat, her er vår nyhet Dot. En stilig knott i matt svart metall.

Se våre håndtak her

BADEKAR OG DUSJVEGG

For deg med et lite baderom, men som både vil kunne bade og dusje passer denne kombinasjonen perfekt.

Les om IglooPro badekarsvegg

SE ALLE DELER

Her kan du se hvilke utførelser Hafa Neat finnes i og finne din favoritt.

Se alle deler