ORIGINAL BADEROMSMØBEL

Hafa Original er en stilsikker og leken flørt med vår aller første, håndlagde møbelserie. Vår designer Elin Basander-André
har modernisert formen gjennom å forstørre de tidstypiske lamellene, og forvandle dem til skuffefronter og dører. Hafa Original finnes i tre bredder, med speil eller speilskap. Du velger mellom ekte eikefinér, hvitmalt finér og svartmalt finér. Møblene kommer ferdig montert.

Stilsikker og leken flørt

Hafa Original 1962 er et unikt møbel med et formspråk som bygger på Hafas første, håndlagde møbelserie. Servantskap med tre skuffer. I stedet for håndtak, åpnes skuffene med push open-funksjon. Servant av porselen. Speil i finér med innfelt,
varmhvit LED-belysning, og med en ramme rundt med plass til småting.

Se produkter i Hafa Original

Godt med oppbevaringsplass

Smartere og mer fleksibel oppbevaring på badet

Designed for water

Velg en blander som harmonerer med møbelt

Åpnes med push-open

Skuffer og dører åpnes med push open-funksjon.

Tidstypiske lameller

Den vakre strukturen på finéren gjør at den hvitmalte overflaten føles levende

Ren avkobling

Å få synke ned i et varmt bad er for mange den beste typen avkobling. Opplevelsen blir total i Hafas ergonomiske badekar, med god badedybde og elegant design.

Rene linjer

Hafa Original er et dusjhjørne med et moderne formspråk med elegante profiler og diskrete håndtak. Dusjhjørnet finnes i 9 ulike varianter, eller bare som en avskjermende enkeltdør.

Velgjørende varme

Tenk å få svøpe seg inn i et varmt håndkle etter dusjen eller badet. Det er livskvalitet. Særlig når håndkletørkeren er et veldesignet tilbehør på badet.

Smart oppbevaring

Smartere og mer fleksibel oppbevaring på badet

Push open-funksjon

Skuffer og dører åpnes med push open-funksjon.

Mange i familien.

Planlegg ditt baderom etter hvor mange dere er i familien og tenk oppbevaring.

Ekte eikefinér

Tidstypiske lameller på skuffefronter og du velger mellom ekte eikefinér, hvitmalt finér og svartmalt finér se fargene her.