SUN BADEROMSMØBEL

Hafa Sun er en stilren og elegant serie, med myke detaljer og vakre flater i lyse eller mørke toner. Med den tydelige trestrukturen har designern Therese Samuelsson gitt møblene en unik karakter. Romslige skuffer sikrer godt med oppbevaring for hele familien. Underskap og servantskap finnes også i et grunnere mål som passer smalere baderom. Du velger mellom svart og hvit eikestruktur, samt hvit matt. Møblene kommer ferdig montert.

 

UNIK NORDISK DESIGN

Hafa Sun er et stilrent designet møbel med mykt avrundede detaljer. Servantskap i tre bredder og to dybder med myktstengende skuffer og integrerte håndtak. Skuffene har fullutdrag som gjør innholdet lett tilgjengelig, og innside i elegant grått. Romslig servant av porselen. Speil og speilskap med frostet nederkant og avrundede hjørner som knytter
sammen formspråket. Innfelt, behagelig varmhvit LED-belysning. IP44. Ferdigmontert.

Se produkter i Hafa Sun

Dobbel vask

Hvis ni er mange i familien, velg en dobbel vask

Frostet grep

Speilskap med frostet grep på speildørene med avrundede hjørner som knytter sammen formspråket. Behagelig, innfelt LED-belysning. 

 

 

Utvalgte materialer

Våre blandebatterier er laget av ren messing av høyeste kvalitet.

Myktstengende skuffer

Myktstengende skuffer og integrerte håndtak. Skuffene har fullutdrag som gjør innholdet lett tilgjengelig, og innside i elegant gråttMjukstängande lådor och integrerade handtag. 

Sun speil med led-belysning

Speil med frostet nederkant og avrundede hjørner som knytter sammen formspråket. Innfelt, behagelig varmhvit LED-belysning.