En liten men viktig baderomsdetalj

Markedets krav har aldri vært høyere , og vi setter pris på det. Når det er på tide å gjøre om sine bad vi alle ønsker å finne produkter som passer min stil og familiesituasjon , men også produkter som står testen av tid. Baderomsprodukter må tåle både fukt, vann og rengjøring. Dessuten inneholder flere av våre produkter strøm, som må håndteres varsomt i et baderomsmiljø. Derfor nøyer vi oss ikke før vi har testet våre produkter og fått dem godkjent hos respektive institutt. Blant annet er våre blandebatterier testet og godkjent av SINTEF, og selvsagt er alle våre produkter CE merket i henhold til gjeldende normer.

Våre logotypes

Kvalitet vi kan underskrive på

Vi har lång erfaring i baderomsbransjen. Våre team med designere og produktutviklere jobber hele tiden sammen med organisasjonen på en langsiktig måte for å  kape framtidens baderom med rett design, funksjon og en kvalitet som vi kan underskrive på.

En liten men viktig detalj

Et virkelig fint bad skal gi følelsen av kvalitet og trygghet. Produktene våre er produsert av materialer og innkjøpte komponenter av høyeste kvalitet, derfor gir vi deg alltid 5 års garanti på alle baderomsproduktene våre.

Avtal med Säker Vatten

Siden 2009 har Hafa hatt en avtale og samarbeidet med det svenske regelverket Säker Vatteninstallation. Bransjereglene for Säker Vatteninstallation er utviklet av ransjens aktører for å minske risikoen for bl.a. vannskader. Bransjereglene setter krav til installasjonen og de bedrifter og personer som utfører dem, i tillegg til å gi  eg som forbruker større trygghet. En autorisert VVS-installatør er garanti for at installeringen utføres fagmessig. 

Mer än 50 år av yrkesstolthet.

Fortellingen om Hafa begynner 1962 då vi lanserte markedets første baderomsmøbel helt av teak. Det ble en stor suksess, og med sine personlige, funksjonelle og veldesignede baderomsmøbler ble selskapet raskt markedsledend. I årenes løp har vi sammen med våre designere utviklet mange produkter som førte oss til det vi er i dag, et moderne bad leverandør for hele badet .

Testet og godkjent

Baderomsprodukter må tåle både fukt, vann og rengjøring. Dessuten inneholder flere av våre produkter strøm, som må håndteres varsomt i et baderomsmiljø. Derfor nøyer vi oss ikke før vi har testet våre produkter og fått dem godkjent hos respektive institutt. Blant annet er våre blandebatterier testet og godkjent av SINTEF, og selvsagt er alle våre produkter CE merket i henhold til gjeldende normer.