Hafa baderom kvalitet

Kvalitet & Miljø

EN LITEN MEN VIKTIG BADEROMSDETALJ

Markedets krav har aldri vært høyere , og vi setter pris på det. Når det er på tide å gjøre om sine bad vi alle ønsker å finne produkter som passer min stil og familiesituasjon , men også produkter som står testen av tid. Baderomsprodukter må tåle både fukt, vann og rengjøring. Dessuten inneholder flere av våre produkter strøm, som må håndteres varsomt i et baderomsmiljø. Derfor nøyer vi oss ikke før vi har testet våre produkter og fått dem godkjent hos respektive institutt. Blant annet er våre blandebatterier testet og godkjent av SINTEF, og selvsagt er alle våre produkter CE merket i henhold til gjeldende normer.

AVTALE MED SÄKER VATTEN

Vi har avtale og samarbeid med den svenske organisasjonen Säker Vatten. Bransjereglene­ for Säker Vatten er et regelverk som er laget av bransjens aktører for å redusere risikoen for blant annet vannskader. Bransjereglene stiller krav til installasjonen og til bedriftene og personene som utfører dem.

MILJØTANKEGANG MED GRØNT PUNKT

Grønt punkt viser at emballasjeavgiften­ er betalt i det landet der emballasjen / den emballerte varen selges. Det er også et symbol for innsamling og gjenvinning av emballasje. All vår emballasje er merket med Grønt punkt.

SUNDAHUS-VURDERTE PRODUKTER

Vi har produkter som er vurdert av SundaHus, en uavhengig tredjepart som systematisk arbeider for et samfunn uten helseskadelige og miljøfarlige stoffer. Produktene våre finnes i SundaHus’ miljødata.

TESTET OG GODKJENT

Naturligvis er alle produktene våre CE-merket i samsvar med gjeldende bestemmelser. Du finner ytelseserklæringer og vedlikeholdsinstruksjoner på nettstedene våre.

SINTEF

SINTEF Byggforsk er et anerkjent testlaboratorium som tester og sertifiserer blandebatteriene og toalettene våre. Sertifiseringen innebærer at produktene våre oppfyller alle kravene som stilles i Europeisk standard (EN).

EN LITEN, MEN VIKTIG DETALJ

Et virkelig fint bad skal gi følelsen av kvalitet og trygghet. Produktene våre er produsert av materialer og innkjøpte komponenter av høyeste kvalitet, derfor gir vi deg alltid 5 års garanti på alle baderomsproduktene våre.

KVALITET SOM VI KAN UNDERSKRIVE PÅ

Vi har lang erfaring i baderomsbransjen. Våre designere, produktutviklere og resten av organisasjonen arbeider hele tiden langsiktig med å skape fremtidens baderom med riktig design, funksjonalitet og en kvalitet som vi kan underskrive på.

MED ANER FRA 60-TALLET

Reisen vår begynte i 1962 da vårt første møbel ble produsert i Halmstad og Falkenberg, derav navnet Hafa. Deretter utviklet bedriften seg, og vi produserte vårt første baderomsmøbel utelukkende av teak. Denne klassikeren kan fortsatt ses i mange svenske hjem. Siden den gang har vi utviklet mange produkter som har ført oss fram til det vi er i dag, en moderne baderomsleverandør for hele baderommet.

BYGGEVAREDEKLERASJONER

Du finner byggevaredeklarasjonene våre i PDF-format på nettstedene våre eller digitalt som eBVD på www.byggvarudeklarationer.se slik at du enkelt skal kunne finne den dokumentasjonen du trenger. Disse blir lagret i 10 år selv etter at varen har utgått, slik at du kan føle deg trygg på valgene dine.