Eden BADEROMSMØBLER

Hafa Eden er en baderomsmøbelserie i klassisk design med personlig karakter. Therese har skapt fine materialmøter, moderne detaljer og klassiske linjer inspirert fra fortid og nåtid. Baderomsmøbeln Eden gir deg personlige valgmuligheter i ulike kombinasjoner av frittstående servanter på benke-plate, eller nedsenkte servanter i porselen, håndtak i lær eller karakteristiske kjøp-mannshåndtak

1 VELG BREDDE, UNDERSKAP OG PLASSERING

Kombiner sammen våre baderomsmoduler i breddene 300, 600,900 for å få den bredden og plassering av skap du ønsker. 

  • Hafa Eden badrumsmöbel.jpg Hafa Eden badrumsmöbel 2.jpg

2. VELG SERVANT/BENKEPLATE

Velg mellom frittstående servant eller nedsenket servant, samtlige i porselen. Vår dobbelservant passer 600 + 600 underdel. Benkeplater finnes i oljet massiv eik eller mørkegrå laminat med steindekor og i breddene 600, 900 og 1200. 

  • Hafa Eden badrumsmöbel sektion 2.jpg

3.VELG SPEIL, SPEILSKAP OG EVENTUELT LAMPE

Her kombinerer du sammen din overdel i den bredden du ønsker, f.eks 600 speil + 300 veggskap. Du kan også velge rundt speil og til det en LED-lampe i krom og glass. Speilskapet finnes i breddene 600 og 900. 

  • Hafa Eden badrumsmöbel sektion 3.jpg

4. VELG EKSTRA OPPBEVARING

Oppbevaring er det alltid behov for og i denne serien kan du komplettere med høyskap og veggskap. Veggskapet kan du kombinere med speil for ekstra oppbevaring.

  • Hafa Eden badrumsmöbel sektion 4.jpg

5. VELG HÅNDTAK

Valget av håndtak er en viktig detalj. Til Eden baderomsmøbelserie har vi valgt ut stilsikre håndtak og knotter i høy kvalitet. Du velger mellom mykt rundede skålhåndtak og knotter samt lærhåndtak i brunt eller svart. 

  • Hafa Eden badrumsmöbel 5.jpg