GO BADEROMSMØBLER

Hafa Go er et stilrent baderomsmøbel som passer inn uansett hvor du befinner deg i livet. Den finnes i hvit eller svart fløyelsmatt finish, samt i hvit høyblank. Go finnes i flere bredder og 600 finnes dessuten i et grunnere mål. Romslige skuffer og skap gir sjenerøs oppbevaring og passer like godt i det lille som i det store baderommet. Din personlige stil setter du med noen av våre håndtak.

Hafa Go baderomsmøbel

Romslig design

Hafa Go er et stilrent baderomsmøbel med fløyelsmatt lakk i hvitt og svart eller i hvit høyglans. Servantskapet har en mykstengende skuff som har god plass til oppbevaring og med servant i porselen som holder over tid. Velg mellom speilskap med dobbelsidige speildører, stilren rundt eller rektangulært speil, samtlige med justerbare monteringsbraketter. Kompletter med LED-lampe og strømuttak og velg til et av våre håndtak for å sette din personlige stil.

Se hele Go baderomsmøbel her
FLØYELSMATT OVERFLATE

FLØYELSMATT OVERFLATE

Go har en herlig fløyelsmatt overflate i hvitt eller svart samt nå også i hvit høyblank og er lakket flere ganger for ekstra holdbarhet. Servant i porselen.

Se hele Go baderomsmøbel her
KLAR FERDIG GO

KLAR FERDIG GO

For å forenkle så mye som mulig er Go selvsagt ferdigmontert for enkel montering mot vegg og finjustering av våre smarte beslag.

Du finner alle detaljene her
DITT SJENERØSE BADEROMSMØBEL

DITT SJENERØSE BADEROMSMØBEL

Hafa Go finnes i fire ulike bredder. Servantskapet har en mykstengende skuff med god plass til tingene dine.

Se Go servantskap her

VELG SPEIL ELLER SPEILSKAP

I Hafa Go serien kan du velge mellom speilskap med dobbelsidige speildører, stilrent rundt eller rektangulært speil. Avhengig av din smak. Uansett hva du velger så leveres de med justerbare festebraketter for enkel montering.

Kompletter gjerne ditt Hafa Go møbel med LED-lampe og stikkontakt og velg til et av våre håndtak for å sette ditt personlige preg.

hafa_go_spegelskap_oppet.jpg

SETT STILEN MED HÅNDTAK

SETT STILEN MED HÅNDTAK

Visst er det en glede å kunne sette sitt eget preg på sitt baderomsmøbel. Sett stilen med noen av våre håndtak i metall, enkel borremal følger med.

Velg til håndtak
HØYSKAP MED PLASS

HØYSKAP MED PLASS

Meget romslig høyskap med mykstengende dør samt integrert håndtak. Glasshyller med justerbar høyde og hyllebærere som fester vertikalt. 

Se Go høyskap her
Hafa Go designers

Hafa Go designers

”Hafa Go er et stilrent baderomsmøbel med sjenerøs lagringsplass i fløyelsmatt finish. Diskret enkelhet eller prikken over i-en, den personlige touchen setter du med noen av våre håndtak."

Les mer om våre designere