Kvalitet

HØY KVALITET SIDEN 1962

Etter å ha arbeidet med baderom i snart 60 år, vet vi hva som gjelder. Markedet har aldri stilt høyere krav, og det setter vi pris på. Produktene skal tåle daglig slitasje samt fukt, vann og rengjøring. Dessuten i kombinasjon med elektrisitet, noe som krever stor kunnskap og nøyaktighet. Derfor tester og sertifiserer vi produktene iht. markedets krav. Produktene er selvsagt testet og
godkjent iht. gjeldende normer, noe som gjør at du alltid kan føle deg trygg i valget.

Kvaliet I HVER DETALJ

Formålet med byggevaredeklarasjoner er å dokumentere produktenes innhold og miljøegenskaper samt gjøre dette tilgjengelig under hele livssyklusen til produktene. Disse lagres i 10 år.

FERDIGMONTERTE MØBLER

Våre møbler er ferdigmonterte og enkle å installere for en person. De monteres på en skinne på veggen, og opphenget er deretter enkelt å justere. De er klargjort for gulv- og veggavløp takket være en utsparing bak i servantskapet.

TREDJEPARTSTESTET AV SINTEF

SINTEF er et anerkjent testlaboratorium som tester og sertifiserer våre blandebatterier og toaletter. Sertifiseringen innebærer at produktene oppfyller alle kravene som stilles i Europastandarden.

SMOOTH-OPEN SKUFFESYSTEM

Våre baderomsmøbler har mykt- og selvlukkende hengsler og skuffeskinner. Hafa Edge har SmoothOpen skuffesystem, push-open og myklukking i ett.

PORSELEN OG GLASSERT STÅL

Porselenet har en glassert overflate som er slitesterk og lett å holde ren. Vi har også servanter som er laget i 3 mm stål og glassert i flere tynne lag for utmerket slitestyrke.

OVERFLATEFINISH OG FUKTBESTANDIG MATERIALE

Møblene er laget av fuktbestandige materialer og har en godt forseglet overflate, enten av flere lag med lakk eller en folie som er svøpet over kantene. Samlet gir dette et fuktbestandig møbel som er godt rustet for forholdene på badet.

SINTEF

SINTEF Byggforsk er et anerkjent testlaboratorium som tester og sertifiserer blandebatteriene og toalettene våre. Sertifiseringen
innebærer at produktene våre oppfyller alle kravene som stilles i Europeisk standard (EN).

TESTET OG GODKJENT

Naturligvis er alle produktene våre CE-merket i samsvar med gjeldende bestemmelser. Du finner ytelseserklæringer og vedlikeholdsinstruksjoner på nettstedene våre.

AVTALE MED SÄKER VATTEN

Vi har avtale og samarbeid med den svenske organisasjonen Säker Vatten. Bransjereglenefor Säker Vatten er et regelverk
som er laget av bransjens aktører for å redusere risikoen for blant annet vannskader. Bransjereglene stiller krav til installasjonen og til bedriftene og personene som utfører dem.

KVALITET SOM VI KAN UNDERSKRIVE PÅ

Vi har lang erfaring i baderomsbransjen. Våre designere, produktutviklere og resten av organisasjonen arbeider hele tiden langsiktig med å skape fremtidens baderom med riktig design, funksjonalitet og en kvalitet som vi kan underskrive på.

MED ANER FRA 60-TALLET

Reisen vår begynte i 1962 da vårt første møbel ble produsert i Halmstad og Falkenberg, derav navnet Hafa. Deretter utviklet bedriften seg, og vi produserte vårt første baderomsmøbel utelukkende av teak. Denne klassikeren kan fortsatt ses i mange svenske hjem. Siden den gang har vi utviklet mange produkter som har ført oss fram til det vi er i dag, en moderne baderomsleverandør for hele baderommet.