Et baderom med form og funksjon.

Vi kan love at lidenskapen vår for å tilby personlige, designede badeværelser med høy kvalitet, aldri har vært større. Med lang erfaring og et skarpt øye for rådende trender, har våre kreative designere skapt flere spennende nyheter som kjennetegnes av høy kvalitet og tidløs formsans.

Våre designers

THERESE SAMEULSSON

"Hafa Eden er en møbelserie i klassisk design med personlig karakter. Med i nspirasjon fra både fortid og nåtid har jeg tenkt
på fine materialmøter, moderne detaljer og klassiske linjer. Hafa Eden gir deg personlige valgmuligheter i ulike kombinasjoner"

Riccardo Vercellotti

"Enkel eleganse samt kvalitet og funksjonalitet ned til minste detalj. Designet hans skiller seg ut, men harmonerer samtidig
med resten av innredningen."

 

ELIN BASANDER ANDRÉ

"Hafa Original 1962 har sine aner i Hafas første håndlagde møbelserie fra 70-tallet. Datidens lameller har fått ett nytt moderne formspråk. En lek med størrelse som skaper et nytt uttrykk men med en tydelig referanse til originalen. Håndverksgleden gjennomsyrer alle detaljer."

Maria Vinka

Maria Vinka har designet to dusjmønster til vår populære dusjserie, Hafa Igloo. “Hafa Leaf passer de fleste baderom stilmessig. Det organiske mønsteret bryter linjer og gjør baderommet litt mykere. Hafa Stripe slipper gjennom lys, samtidig som det gjør dusjen mer intim. Jeg liker spillet mellom det klare og frostete glasset som skjuler der det skal. “

 

Måns Broman

"Filosofien vi jobber etter er å skape en vakrere og bedre hverdag for mange mennesker. Designet skal nytes og brukes, og være tiltalende både for hjerte og hjerne"

Rutger Andersson

"Moderne baderomsdesign handler om å formgi baderommets ulike deler til en fungerende helhet. Formene må gjerne
samhandle med funksjonene. Ikke noe unødvendig, bare gjennomtenkt til minste detalj. Alt for å gi en så god opplevelse som mulig"