HØYSKAP STORE GRACE PUSH HVIT
HØYSKAP STORE GRACE PUSH HVIT
nyhet

HØYSKAP STORE GRACE PUSH HVIT

kr 7 690,00
Hafa Grace er baderomsmøbler med vakkert profilerte fronter designet for å passe inn i både et landlig og et moderne baderom i skandinavisk stil. Et romslig høyskap uten håndtak som åpnes med push-to-open. Dørene kan monteres på høyre eller venstre side. Inne i skapet er det glasshyller med justerbar høyde og hyllebærere som justerer høyden. Finnes også i en grunnere størrelse - compact. Grace høyskap finnes i tre matte farger - hvit, grå og antrasitt. Velg håndtak eller knott som passer din stil.

Farge

Bredde

  • 25 års garanti på våre møbler samt IglooPro™ dusj
  • Hafa jobber hele tiden sammen med organisasjonen på en langsiktig måte for å kape framtidens baderom med rett design, funksjon og en kvalitet som vi kan underskrive på
Artikkelkoder
NOBB: 60011818
RSK:
EAN: 7330027145839
Produktmål og vekt
Bredde (mm): 400
Dybde (mm): 350
Høyde (mm): 1550
CC håndtak (mm): Knopp, CC96, CC128, CC160
Nettovekt (kg): 28
Materialet og overflatebehandling
Hovedsakelig materiale: Fuktbestandig MDF, Fuktbestandig sponplate
Material front: Fuktbestandig MDF
Material stamme: Fuktbestandig sponplate
Overflatebehandling: Lakkert
Overflatefinish: Matt
Farge: Hvit
Standarder og klassifiseringer
ETIM: EC010013
Emballasjemål og vekt
Emballasjens høyde (m): 1,610
Emballasjens bredde (m): 0,460
Emballasjens lengde (m): 0,410
Bruttovekt (kg): 35,500
Annet
Type oppheng: Justerbare opphengsbeslag med veggskinne
Åpnemekanisme: Push-to-open
For at møbelet skal holde lenge, er det viktig at du tar vare på det. Møblene våre er produsert i materialer som gir god fuktbestandighet, men de må likevel ikke utsettes for vann unødig. Du må alltid tørke bort vann som har havnet på møbelet. Rengjøring av Hafas møbler gjøres enklest med en fuktig klut. Du kan eventuelt bruke litt vanlig, miljøvennlig rengjøringsmiddel. Du bør unngå å bruke rengjøringsmidler og produkter som inneholder slipemidler, syrer, ammoniakk, aceton eller andre kjemikalier (for eksempel skurepulver, hårspray, hårfarge, blekemiddel, hårfjerningsmiddel, neglelakkfjerner og lignende). Hvis noe av dette havner på møbelet, bør det umiddelbart fjernes for å unngå skader. Ikke bruk skarpt verktøy i nærheten av møbelet da du kan skade møbelets overflate.

Tilbehør

Art nr: 1267265