Landlige baderom

SKAP STILEN MODERNE LANDLIGE BADEROM

Her har vi samlet baderomsinspirasjon til landlige moderne baderom, uansett om du pusser opp eller bygger nytt bad. Hafa har et stort utvalg av baderomsmøbler og baderomsinnredning i moderne landstil og med vår siste nyhet Hafa Grace bringer vi stilen til landlige baderom inn i nåtiden med stilren og tidløs vakker design.

therese-rund.jpg

THERESE SAMUELSSON - DESIGNER

Vår designer Therese beskriver vår siste nyhet Hafa Grace slik. Baderomsmøbler Hafa Grace har vakkert profilerte fronter som passer både på et mer landlig, så vel som i et moderne klassisk bad- alt med en skandinavisk touch.

therese-namnteckning.jpg

IDÈER TIL DITT NYE LANDLIGE BADEROM

Alt avhenger av detaljene. Landlige, klassiske baderom har detaljer som er nøye utformet og linjer på møbler og håndtak som rammer inn. Runde former og rene, naturlige materialer gjør stilen i ditt nye landlige baderom komplett.

Grace baderomsmøbel med sidemodul og Fine håndtak

KLASSISK RAMME RUNDT

Dører og fronter med rammer rundt og elegante knotter og håndtak med ornamenter skaper raskt en klassisk atmosfære på ditt landlige baderom.

LANDLIGE BADEROM MED NATURLIGE MATERIALER

LANDLIGE BADEROM MED NATURLIGE MATERIALER

Velg gjerne naturmaterialer som tre og lin for å skape en klar atmosfære på ditt nye landlige baderom.

Porselensvask

BADEROMMETS SMYKKE

Servantbatteriet er baderommets smykke, sies det, og hvorfor ikke da også velge blandebatterier i klassisk stil som smelter inn og fremhever stilen på ditt landlige baderom?

SERVANT PÅ BENKEPLATE FORSTERKER DET LANDLIGE

En frittstående servant i skålmodell på benkeplaten, sammen med et baderomsspeil med belysning skaper vakker harmoni. Hvis dere er mange som deler baderom, kan en nedsenket servant i porselen med oppbevaringsflater være en praktisk løsning.

RUNDE FORMER I LANDLIGE BADEROM

Med runde former kan du myke opp følelsen på ditt landlige baderom og balansere opp de vertikale linjene i for eksempel baderomsmøbler og perlestaffpanel som ofte finnes på et klassisk landlig baderom. For eksempel med et rundt speil, lamper med avrundede former eller en vakker frittstående servant i skålmodell. Det er både vakkert og praktisk i et landlig baderom. 

RUNDT SPEIL MED BELYSNING

RUNDT SPEIL MED BELYSNING

Hafa Store Round er et baderomsspeil med integrert LED-belysning. På denne måten får du både vakker og praktisk belysning på ditt landlige baderom.

ELEGANT VEGGLAMPE

ELEGANT VEGGLAMPE

Vegglampen Hafa Globe har en vakker sfærisk glasskule som hjelper til å fremheve den landlige stilen i ditt baderom. Baderomslampen Hafa Globe finnes i både svart matt og børstet krom.

LANDLIG HARMONI

LANDLIG HARMONI

Skap harmoni i ditt landlige baderom. Som en vakker krakk for å plassere tekoppen på ved siden av badekaret, tynne gardiner som slipper inn lys og skjermer av, og levende lys for det lille ekstra.

LYSE LANDLIGE BADEROM LUKSURIØSE DUSE TONER?

Det er en smakssak om man liker landlige baderom med lyse møbler, eller moderne baderom i duse og varme toner. Lyse og hvite baderomsmøbler er det man ofte forbinder med landlige baderom, men vi vil gjerne slå et slag for den elegante dempede varianten som skaper en sofistikert, klassisk stil.

BADEROM MED VARME TONER

BADEROM MED VARME TONER

Et baderomsmøbel i mørkt grått sammen med svarte luksuriøse detaljer skaper en uventet harmoni på et baderom med varme toner på flisene.

NØYE UTVALGTE DETALJER

NØYE UTVALGTE DETALJER

Hev baderommet ditt med sofistikerte, nøye utvalgte detaljer i en dempet fargeskala.

LANDLIG STIL MED FLEKSIBILITET

LANDLIG STIL MED FLEKSIBILITET

Les gjerne mer om vår serie Hafa Grace baderomsmøbler, hvor vi viser inspirasjon til et lyst, landlig baderom, men også en mer sofistikert dempet versjon.