Hafa kvalitet

Kvalitet

HØY KVALITET SIDEN 1962

Etter å ha arbeidet med baderom i 60 år, vet vi hva som gjelder. Markedet har aldri stilt høyere krav, og det setter vi pris på. Produktene skal tåle daglig slitasje samt fukt, vann og rengjøring. Dessuten i kombinasjon med elektrisitet, noe som krever stor kunnskap og nøyaktighet. Derfor tester og sertifiserer vi produktene iht. markedets krav. Produktene er selvsagt testet og
godkjent iht. gjeldende normer, noe som gjør at du alltid kan føle deg trygg i valget.

Kvaliet I HVER DETALJ

Kvaliet I HVER DETALJ

Formålet med byggevaredeklarasjoner er å dokumentere produktenes innhold og miljøegenskaper samt gjøre dette tilgjengelig under hele livssyklusen til produktene. Disse lagres i 10 år.

FERDIGMONTERTE MØBLER

FERDIGMONTERTE MØBLER

Våre møbler er ferdigmonterte og enkle å installere for en person. De monteres på en skinne på veggen, og opphenget er deretter enkelt å justere. De er klargjort for gulv- og veggavløp takket være en utsparing bak i servantskapet.

InstaQuick - ENKEL MONTERING

InstaQuick - ENKEL MONTERING

Dusjen IglooPro monteres raskt og enkelt av en person og justeres ved hjelp av en helt ny teknologi, InstaQuick™. Den justerbare åpningsvinkelen gir uendelige plasseringsmuligheter. En unik svensk konstruksjon som gjør dusjen ekstra stabil og holdbar over tid.

Les mer om IglooPro dusjer her
BLANDEBATTERIER AV MESSING

BLANDEBATTERIER AV MESSING

Våre blandebatterier produseres av nøye kontrollert messing, noe som garanterer at de overholder de strenge kravene på det nordiske markedet.

Les mer om våre blandebatterier her
Bruk limbrikker for å lime opp din dusjdør, et enkelt og trygt monteringsalternativ med mange fordele

BORRFRI MONTERING AV DUSJER

Nå behøver du ikke lenger borre og skru i veggen for å montere din dusj. Bruk limbrikker for å lime opp din dusjdør, et enkelt og trygt monteringsalternativ med mange fordeler, og du behøver ikke ta hensyn til bakenforliggende material, membran og skjulte installasjoner i veggen. Limet egner seg til liming på flis, naturstein, betong, glass og metall og etterlater ingen merker ved demontering.

Les mer om IglooPro dusjer her
SINTEF er et anerkjent testlaboratorium som tester og sertifiserer våre blandebatterier og toaletter.

TREDJEPARTSTESTET AV SINTEF

SINTEF er et anerkjent testlaboratorium som tester og sertifiserer våre blandebatterier og toaletter. Sertifiseringen innebærer at produktene oppfyller alle kravene som stilles i Europastandarden.

Smooth-Open lådsystem

SMOOTH-OPEN SKUFFESYSTEM

Våre baderomsmøbler har mykt- og selvlukkende hengsler og skuffeskinner. Hafa Edge har SmoothOpen skuffesystem, push-open og myklukking i ett.

Porslin och glaserat stål

PORSELEN OG GLASSERT STÅL

Porselenet har en glassert overflate som er slitesterk og lett å holde ren. Vi har også servanter som er laget i 3 mm stål og glassert i flere tynne lag for utmerket slitestyrke.

Møblene er laget av fuktbestandige materialer

OVERFLATEFINISH OG FUKTBESTANDIG MATERIALE

Møblene er laget av fuktbestandige materialer og har en godt forseglet overflate, enten av flere lag med lakk eller en folie som er svøpet over kantene. Samlet gir dette et fuktbestandig møbel som er godt rustet for forholdene på badet.

SINTEF

SINTEF

SINTEF Byggforsk er et anerkjent testlaboratorium som tester og sertifiserer blandebatteriene og toalettene våre. Sertifiseringen
innebærer at produktene våre oppfyller alle kravene som stilles i Europeisk standard (EN).

TESTET OG GODKJENT

TESTET OG GODKJENT

Naturligvis er alle produktene våre CE-merket i samsvar med gjeldende bestemmelser. Du finner ytelseserklæringer og vedlikeholdsinstruksjoner på nettstedene våre.

Vi har ett avtal och samarbete med Säker Vatteninstallation.

AVTALE MED SÄKER VATTEN

Vi har avtale og samarbeid med den svenske organisasjonen Säker Vatten. Bransjereglenefor Säker Vatten er et regelverk
som er laget av bransjens aktører for å redusere risikoen for blant annet vannskader. Bransjereglene stiller krav til installasjonen og til bedriftene og personene som utfører dem.

opptil 25 års garanti

opptil 25 års garanti

Vår mangeårige erfaring og kunnskap garanterer produkter av høyeste kvalitet, og vi kan derfor tilby opptil 25 års garanti på våre møbler samt IglooPro™ dusj. Trygt og sikkert for deg som kunde. For annet ordinært sortiment gjelder fem års garanti.

Les våre garantivilkår her
KVALITET SOM VI KAN UNDERSKRIVE PÅ

KVALITET SOM VI KAN UNDERSKRIVE PÅ

Vi har lang erfaring i baderomsbransjen. Våre designere, produktutviklere og resten av organisasjonen arbeider hele tiden langsiktig med å skape fremtidens baderom med riktig design, funksjonalitet og en kvalitet som vi kan underskrive på.

MED ANER FRA 60-TALLET

MED ANER FRA 60-TALLET

Reisen vår begynte i 1962 da vårt første møbel ble produsert i Halmstad og Falkenberg, derav navnet Hafa. Siden den gang har vi hele tiden flyttet frem grensene for unik design, banebrytende teknologi og kvalitetsuttrykk i baderomsbransjen. Fra vår svenske arv henter vi inspirasjon når vi designer våre produkter med estetisk minimalisme, og setter funksjon og bærekraft i høysetet. Vakker og moderne, nå og senere.