BADEROMSINSPIRASJON

Her har vi samlet inspirasjon til ditt baderom så at du kan finne dem ulike stilene og baderomsproduktene. Et baderom skal man trives i. Derfor utvikler vi stadig våre produkter med moderne funksjoner som gir deg en skjønnere opplevelse, her kan du se noen av dem.

HAFA COLOUR CONCEPT - ET UNIKT KONSEPT SOM INSPIRERER

HAFA COLOUR CONCEPT - ET UNIKT KONSEPT SOM INSPIRERER

For å inspirere og hjelpe deg med å gjøre baderommet mer personlig, har vi tatt frem Hafa Colour Concept der alt er smart designet for å passe sammen og kan kombineres.  Hafa Color Concept kan kombineres med våre store møbelserier og inneholder vakre og unike produkter med alt fra servanter, benkeplater og håndtak til blandebatteri, dusj og takdusj.

Les mer om Colour Concept
SPEIL SPEILSKAP OG OPPBEVARING

SPEIL SPEILSKAP OG OPPBEVARING

I vårt store utvalg av speil og oppbevaring finner du baderomsskap som rommer overraskende mye saker. Her finnes også små speil, med innebygd belysning eller uten, samt speilhyller med plass for det aller viktigste.

Se alle våre baderomsskap og speil her

Baderomsmøbler

Baderomsmøblene setter stilen for hele baderommet. I vårt sortiment kan du velge mellom syv serier. Ulike i uttrykk og design, men med samme høye kvalitet, gode oppbevaringsmuligheter og smarte funksjoner, uansett valg av møbel

Hafa Shape Baderomsmøbel

HAFA SHAPE - PERSONLIG FORMBART

Hafa Shape er baderomsmøbelet for deg som ønsker det personlige, formbare og et elegant uttrykk. Rett og nøktern design i kombinasjon med fullendt teknologi gir deg et møbel du vil ha glede av i mange år.

Les mer om Shape baderomsmøbler
HAFA SUN - TIDLØS NORDISK BADEROMSDESIGN

HAFA SUN - TIDLØS NORDISK BADEROMSDESIGN

Neste generasjon av Hafa Sun er her, nå med nye fine farger, romsligere skuffer og skap og enda flere kombinasjonsmuligheter. Vi har også fokusert litt ekstra på detaljene, slik som innredning i bambus og matte i de myktlukkende skuffene.

Les mer om Sun baderomsmøbler
Hafa Eden baderomsmøbel

HAFA EDEN - KLASSISK DESIGN MED KARAKTER

Hafa Eden er en baderomsmøbelserie i klassisk design med personlig karakter. Therese har skapt fine materialmøter, moderne detaljer og klassiske linjer inspirert fra fortid og nåtid. Baderomsmøbeln Eden gir deg personlige valgmuligheter i ulike kombinasjoner.

Les mer om Eden baderomsmøbler

HAFA EDGE - DESIGN OG KVALITETSUTTRYKK

Med møbelserien Edge, har vi flyttet ytterligere steg fremover for design og kvalitetsuttrykk i baderomsbransjen. Moderne tynne linjer og eksklusive valgmulig heter kombineres med de nyeste kvalitets komponentene og materialene.

Les mer om Edge baderomsmøbler
Hafa Go baderomsmøbel

HAFA GO - STILRENT BADEROMSMØBEL MED SJENERØS DESIGN

Hafa Go er et stilrent baderomsmøbel med fløyelsmatt finish som passer inn uansett hvor du befinner deg i livet. Go finnes i flere bredder, har sjenerøs oppbevaring og fungerer like bra i det lille som i det store baderommet.

Les mer om Go baderomsmøbler
Hafa Life baderomsmøbel med speilskap

HAFA LIFE - fra din personlige stil

Hafa Life er som livet, fullt av muligheter.Therese har designet alternative skuffefronter, slik at du lett kan fornye møblene ut fra din personlige stil og dine kreative idéer. Hafa Life finnes i tre bredder, med speil eller speilskap. Du velger mellom sju ulike skuffefronter og dører.

Les mer om Life baderomsmøbler
HAFA NEAT - BADEROMSMØBEL PÅ LITEN PLASS

HAFA NEAT - BADEROMSMØBEL PÅ LITEN PLASS

Hafa Neat er møbelet for det lille baderommet eller gjestetoalettet. Velg mellom dør eller skuffer, begge mykstengende. De smarte oppbevarings og helkroppsspeilene har hyller som er tilgjengelig fra to sider og rommer overraskende mye

Les mer om Neat baderomsmøbel

DUSJ

I vårt brede sortiment av dusjer finner du den riktige dusjløsningen, uansett utforming av badet. Vi har alt fra tradisjonelle dusjhjørner og dusjkabinetter til tilpasningsbare dører og vegger der det kreves. Nå utvider vi dessuten sortimentet med foldedusjer som tar minimalt med plass. Vi kombinerer banebrytende teknologi med unik design.

Infinity dusjer

Infinity dusjer

Vår mest eksklusive dusjløsning. Med elegante beslag, maksimalt store glassflater og tre farger å velge mellom på beslagene, skaper du en dusjopplevelse langt utover det vanlige. Finnes som dusjdør, fast dusjvegg og dusjhjørne hvor du kan velge mellom to dører eller en kombinasjon av dør og fast vegg.

Les mer om Infinity dusjer her

HAFA IGLOO PRO DUSJER

I vårt brede sortiment av dusjer finner du den riktige dusjløsningen, uansett utforming av badet.  Förutom att den är snabb att installera tillför den en unik touch med sin svenska design.  Nå er også våre modeller IglooPro Round og Corner dusjhjørne med svarte aluminiumsprofiler.

Les mer om IglooPro dusjer her
Original dusj

ORIGINAL DUSJER

Hafa Original er et dusjhjørne med et moderne formspråk med elegante profiler og diskrete håndtak. Dusjhjørnet finnes i 6 ulike varianter, eller bare som en avskjermende enkeltdør.

Læs mer
Igloo Round dusjhjørne

IGLOO DUSJER

Hafa Igloo er vårt mest populære dusjhjørne. Det er klassisk stilrent og passer i de fleste baderom. Fås i klarglass og i rund eller rett utførelse samt i flere størrelser.

Læs mer
Breeze Deluxe SQ dusjkabinett med takdusj

BREEZE DUSJKABINETT

Vi lanserer nå Hafa Breeze, et elegant dusjkabinett med herlige store glassflater og få profiler for et luftig inntrykk som gjør den lett å holde ren. Bakveggene er frostede og skjuler dermed eventuelle rør. Kabinettet er lett å installere og passer også i mindre baderom.

Læs mer
Hafa Fine blandebatterier i flere farger

NYE BLANDEBATTERIER MED SMARTE funksjoner

Sammen med vår mangeårige kompetanse när det gjelder skandinaviske byggforeskrifter, installasjonskrav og sertifisering, tar vi nå neste skritt og gjør store deler av vårt blandersortiment miljøvennlig. Water Save sparer vann, uten at det går ut over komforten.

Les om våre blandebatterier
Hafa Mix square  takdusjer

TAKDUSJ

En takdusj tilfører så mye for din totale dusjopplevelse. Herlig beroligende vann som skyller over deg hver gang du tar en dusj. Dessuten utgjør den et fint blikkfang i ditt baderom. Nytt av året er Mix Slim, som har et ekstra tynt dusjhode i rustfritt stål. Fås i krom og elegant matt svart. Alle våre takdusjer har nå også Water Save – smart for deg og smart for miljøet.

Les mer om våre takdusjer
Hafa Peak håndkletørker

HÅNDKLETØRKERE

En håndkletørker er hverdagsluksus på sitt beste. Å tulle seg inn i et deilig og varmt håndkle er noe alle burde unne seg. Vi har håndkletørkere i ulike design, farger og størrelser. Vi har mindre modeller for det lille baderommet eller større som tar flere håndklær samtidig.

Les mer om våre håndkletørkere
KJØKKENBLANDERE

KJØKKENBLANDERE

En kjøkkenblander brukes hver dag, og skal vare lenge. Vi har blandebatteri i fargene svart, krom eller messing, alt i forkrommet messing med avstenging for oppvaskmaskin og svingbar tut. Vi har også noen modeller med avtagbart munnstykke som har to forskjellige stråler.

Se våre kjokkenblandere ner

Tør å velge hvite baderomsmøbler

Hvite og lyse farger gjør at baderommet føles større enn det egentlig er, slipper inn lys og skaper vakre lysrefleksjoner og passer bra til deg med et lite baderom. Å innrede med hvite baderomsmøbler og hvit innredning betyr ikke at det er kjedelig, men heller at du har tatt et bevisst interiørdesignvalg for å få inn lyse farger og blande hvitt med varme toner. Tør å pynte med hvitt.

Et baderomsmøbel som Hafa Shape og servantbatteri Design sammen med håndkletørkeren Original. Alt i hvitt, hvitt, hvitt. Passer perfekt med Hafa Store. Et rundt speil som gir et varmt lys. Touchfunksjonen med minne som husker den siste innstillingen ved av/på.


Se baderomsmøbler Shape