BADEROMSINSPIRASJON

Her har vi samlet inspirasjon til ditt baderom så at du kan finne dem ulike stilene og baderomsproduktene. Et baderom skal man trives i. Derfor utvikler vi stadig våre produkter med moderne funksjoner som gir deg en skjønnere opplevelse, her kan du se noen av dem. 

Hafa Igloo Pro dusj

Hafa Igloo Pro dusj

I vårt brede sortiment av IglooPro™ finner du riktig dusjløsning til ethvert baderom. I tillegg til å være rask å installere, gir den svenske designen også et unikt preg.

Les mer om IglooPro dusj her
NEAT BADEROMSMØBEL

HAFA NEAT - SMART BADEROMSMØBEL PÅ LITEN PLASS

Hafa Neat er møbelet for det lille baderommet eller gjestetoalettet. Velg mellom dør eller skuffer, begge mykstengende. De smarte oppbevaringsog helkroppsspeilene har hyller som er tilgjengelig fra to sider og rommer overraskende mye.

Les mer om Neat baderomsmøbler her
Shape baderomsmøbler

SHAPE - personlig formbart

Hafa Shape er baderomsmøbelet for deg som ønsker det personlige, formbare og et elegant uttrykk. Rett og nøktern design i kombinasjon med fullendt teknologi gir deg et møbel du vil ha glede av i mange år. Shape kan kombineres i en rekke varianter slik at den passer dine behov og ditt baderom. 

Les mer om Shape baderomsmøbler her
Sun baderomsmøbeler

HAFA SUN - TIDLØS nordisk design

Neste generasjon av Sun er baderomsmøbelet er her, nå med nye fine farger, romsligere skuffer og skap og enda flere kombinasjonsmuligheter. Vi har også fokusert litt ekstra på detaljene, slik som innredning i bambus og matte i de myktlukkende skuffene.

Les mer om Sun baderomsmøbler her
Edge baderomsmøbler

HAFA EDGE - DESIGN OG KVALITETSUTTRYKK

Med nye Hafa Edge tar vi ytterligere et steg fremover for design og kvalitetsuttrykk innen baderomsmøbler. Moderne tynne linjer og eksklusive valgmuligheter kombineres med de nyeste materialer.

Les mer om Edge baderomsmøbler her
Go baderomsmøbler

HAFA GO - STILRENT BADEROMSMØBEL MED MATT FINISH

Hafa Go er et stilrent baderomsmøbel med fløyelsmatt finish som passer inn uansett hvor du befinner deg i livet. Go finnes i flere bredder, har sjenerøs oppbevaring og fungerer like bra i det lille som i det store baderommet.

Les mer om Go baderomsmøbler her
Hafa Eden møbelserie

HAFA EDEN - KLASSISK DESIGN MED PERSONLIG KARAKTER

Hafa Eden er en møbelserie i klassisk design med personlig karakter. Therese har skapt fine materialmøter, moderne detaljer og klassiske linjer inspirert fra fortid og nåtid. Hafa Eden gir deg personlige valgmuligheter.

Les mer om Eden baderomsmøbler her
Life badrumsmøbler

HAFA LIFE - FULLT AV MULIGHETER

Hafa Life er som livet, fullt av muligheter. Vår designer Therese Samuelsson har designet alternative skuffefronter, slik at du lett kan fornye møblene ut fra din personlige stil og dine kreative idéer.Hafa Life finnes i tre bredder.

Les mer om Life baderomsmøbler her