BADEROMSINSPIRASJON

Her har vi samlet inspirasjon til ditt baderom så at du kan finne dem ulike stilene og baderomsproduktene. Et baderom skal man trives i. Derfor utvikler vi stadig våre produkter med moderne funksjoner som gir deg en skjønnere opplevelse, her kan du se noen av dem.

Landlige baderom - Grace baderomsmøbler

Landlige baderom

Her har vi samlet baderomsinspirasjon til landlige moderne baderom, uansett om du pusser opp eller bygger nytt bad. Hafa har et stort utvalg av baderomsmøbler og baderomsinnredning i moderne landstil og med vår siste nyhet Hafa Grace bringer vi stilen til landlige baderom inn i nåtiden med stilren og tidløs vakker design.

Les mer om landlige baderom
Hafa Colour Concept

HAFA COLOUR CONCEPT - ET UNIKT KONSEPT SOM INSPIRERER

For å inspirere og hjelpe deg med å gjøre baderommet mer personlig, har vi tatt frem Hafa Colour Concept der alt er smart designet for å passe sammen og kan kombineres.  Hafa Color Concept kan kombineres med våre store møbelserier og inneholder vakre og unike produkter med alt fra servanter, benkeplater og håndtak til blandebatteri, dusj og takdusj.

Les mer om Colour Concept

Tør å velge hvite baderomsmøbler

Hvite og lyse farger gjør at baderommet føles større enn det egentlig er, slipper inn lys og skaper vakre lysrefleksjoner og passer bra til deg med et lite baderom. Å innrede med hvite baderomsmøbler og hvit innredning betyr ikke at det er kjedelig, men heller at du har tatt et bevisst interiørdesignvalg for å få inn lyse farger og blande hvitt med varme toner. Tør å pynte med hvitt.

Et baderomsmøbel som Hafa Shape og servantbatteri Design sammen med håndkletørkeren Original. Alt i hvitt, hvitt, hvitt. Passer perfekt med Hafa Store. Et rundt speil som gir et varmt lys. Touchfunksjonen med minne som husker den siste innstillingen ved av/på.


Se baderomsmøbler Shape