BADEROMSINSPIRASJON

Her har vi samlet inspirasjon til ditt baderom så at du kan finne dem ulike stilene og baderomsproduktene. Et baderom skal man trives i. Derfor utvikler vi stadig våre produkter med moderne funksjoner som gir deg en skjønnere opplevelse, her kan du se noen av dem. 

Hafa Igloo Pro

I vårt brede sortiment av IglooPro™ finner du riktig dusjløsning til ethvert baderom. I tillegg til å være rask å installere, gir den svenske designen også et unikt preg.

Læs mer om IglooPro her

HAFA NEAT - SMART BADEROMSMØBEL PÅ LITEN PLASS

Hafa Neat er møbelet for det lille baderommet eller gjestetoalettet. Velg mellom dør eller skuffer, begge mykstengende. De smarte oppbevaringsog helkroppsspeilene har hyller som er tilgjengelig fra to sider og rommer overraskende mye.

Læs mer om Neat baderomsmøbler her

SHAPE - personlig formbart

Hafa Shape er baderomsmøbelet for deg som ønsker det personlige, formbare og et elegant uttrykk. Rett og nøktern design i kombinasjon med fullendt teknologi gir deg et møbel du vil ha glede av i mange år. Shape kan kombineres i en rekke varianter slik at den passer dine behov og ditt baderom. 

Læs mer om Shape baderomsmøbler her

HAFA SUN - TIDLØS nordisk design

Neste generasjon av Hafa Sun er her, nå med nye fine farger, romsligere skuffer og skap og enda flere kombinasjonsmuligheter. Vi har også fokusert litt ekstra på detaljene, slik som innredning i bambus og matte i de myktlukkende skuffene.

Læs mer om Sun baderomsmøbler her

HAFA EDGE - DESIGN OG KVALITETSUTTRYKK

Med nye Hafa Edge tar vi ytterligere et steg fremover for design og kvalitetsuttrykk innen baderomsmøbler. Moderne tynne linjer og eksklusive valgmuligheter kombineres med de nyeste materialer.

Læs mer om Edge baderomsmøbler her

HAFA GO - STILRENT BADEROMSMØBEL MED MATT FINISH

Hafa Go er et stilrent baderomsmøbel med fløyelsmatt finish som passer inn uansett hvor du befinner deg i livet. Go finnes i flere bredder, har sjenerøs oppbevaring og fungerer like bra i det lille som i det store baderommet.

Læs mer om Go baderomsmøbler her

HAFA EDEN - KLASSISK DESIGN MED PERSONLIG KARAKTER

Hafa Eden er en møbelserie i klassisk design med personlig karakter. Therese har skapt fine materialmøter, moderne detaljer og klassiske linjer inspirert fra fortid og nåtid. Hafa Eden gir deg personlige valgmuligheter.

Læs mer om Eden baderomsmøbler her

HAFA LIFE - FULLT AV MULIGHETER

Hafa Life er som livet, fullt av muligheter. Vår designer Therese Samuelsson har designet alternative skuffefronter, slik at du lett kan fornye møblene ut fra din personlige stil og dine kreative idéer.Hafa Life finnes i tre bredder.

Læs mer om Life baderomsmøbler her