Go baderomsmøbler

Baderomsmøbel Hafa Go svart 1000 med Store Led-speil

PRAKTISK DESIGN

Hafa Go er stilige baderomsmøbler som passer inn uansett hvor du er i livet. De finns i hvit eller svart fløyelsmatt finish og noen i hvit høyglans. Go er tilgjengelig i flere bredder og 600 er også tilgjengelig i et grunnere mål. Romslige skuffer og skap gir rikelig oppbevaring og passer like godt i det lille som på det store badet. Du setter din personlige stil med et av våre håndtak.

Baderomsmøbel Hafa Go svart 1200 med 1x2 skuffer

VELG EN ELLER TO SKUFFER

Hafa Go er tilgjengelig med en eller to skuffer. Velger du én skuff får du en dyp skuff som gir rikelig oppbevaring, og velger du to skuffer får du god oversikt over tingene dine.

Baderomsmøbel Hafa Go svart 1200 med 2x2 skuffer

FLERE BREDDER OG DOBBEL SERVANT

Hafa Go finnes i flere forskjellige bredder. Bredd 1200 har dobbel servant, praktisk hvis dere er mange i familien.

Baderomsmøbel Hafa Go skuffer

RIKELIG OPPBEVARING

Her finner du plass til alt du trenger for en god start på dagen. Skuffene har fullt uttrekk og du får god oversikt over tingene dine.

therese-och-charlotte-designer-720x720.jpg
THERESE SAMUELSSON & CHARLOTTE JOHANSSON - DESIGNER

«Hafa Go er et stilig baderomsmøbel i hvit høyglans eller med fløyelsmatt lakk i hvit og svart. Diskret enkelhet eller prikken over i-en med et av våre håndtak for din personlige touch. Hafa Go gir deg plass til alt du trenger for en god start på dagen.»

therese-namnteckning.jpgcharlotte_namnteckning.jpg

 

HAFA GO ER EN STILIG BADEROMSMØBEL

Glatte fronter og velbalanserte proporsjoner gjør Hafa Go til stilrene baderomsmøbler. Speilskap med dobbeltsidige speildører, stilrene runde eller rektangulære speil er et vakkert og praktisk tillegg til ditt Go baderomsmøbel. Komplett med LED-lampe og stikkontakt og velg et av våre håndtak for å sette din personlige stil.

Servant i porselen til Hafa Go baderomsmøbler

SERVANT I PORSELEN

Porselen servant med rektangulær form og overløpsbeskyttelse. Avlastningsflater på sidene i de større størrelsene.

Baderomsmøbel Hafa Go hvit med en skuffe

GRUNNERE BADEROMSSKAP

Trenger du et baderomsskap som tar litt mindre plass, finnes det en grunnere versjon av Hafa Go med skuff i størrelse 600.

Baderomsmøbler Hafa Go hvit bredde 450

FOR DET LILLE BADET

Våre minste baderomsmøbler passer perfekt på det lille badet eller gjestetoalettet. Med mykt lukkende dør som gir rikelig oppbevaring.

VAKKER OG HOLDBAR OVERFLATE

Go har en nydelig fløyelsmatt lakk i hvit og svart eller i hvit høyglans og er lakkert flere ganger for ekstra slitestyrke.

Hafa Go högskåp

HØYSKAP MED PLASS

Meget romslig høyskap med mykstengende dør samt integrert håndtak. Glasshyller med justerbar høyde og hyllebærere som fester vertikalt. 

Se Go høyskap
Speilskap Hafa Go hvit bredde 120

SPEIL ELLER SPEILSKAP

I Hafa Go-serien kan du velge mellom speilskap med dobbeltsidige speildører, stilrene runde eller rektangulære speil.

Se våre speil og speilskap
Håndtak Hafa soft i krom

SETT STILEN MED HÅNDTAK

Det er en fornøyelse å kunne sette sitt eget preg på baderomsmøblene. Legg til stil med et av metallhåndtakene våre, enkel boremal inkludert.

Valg av håndtak