EDGE BADEROMSMØBLER

MODERNE ELEGANSE

MODERNE ELEGANSE

Med møbelserien Edge, har vi flyttet ytterligere steg fremover for design og kvalitetsuttrykk i baderomsbransjen. Moderne tynne linjer og eksklusive valgmuligheter kombineres med de nyeste kvalitetskomponenter og materialer. La deg bli tiltrukket av de asymmetriske formene laget av Måns Broman når du setter sammen din egen variant av Hafa Edge. Gjæret hjørne og tynne linjer gir ultimat presisjon og kvalitet i designspråket.

Se hele Edge baderomsmøbel her
 Edge servantskap med skuffeinnredning

UNIKT SKUFFESYSTEm med FlexStorage™

Inni skuffen finnes en fleksibel skuffeinnredning FlexStorage™ i lakkert massiv eik og et belegg i bunn som holder saker på sin plass og gjør det enklere ved rengjøring. Som ekstra tilbehør kan du velge å få belysning i skuffene.

Se Edge servantskap her
Edge baderomsmøbel

høyeste ytelse med SmoothOpen™

Edge har SmoothOpen™ skuffesystem, en kombinasjon av push-open og myktstengende i ett. Skuffene åpnes ved trykk eller håndtak etter behov og situasjon, takket være den nyeste teknologien i skuffesystemet.

Se Edge side modul her
Edge høy- og halvskap

Fleksibel høy- og halvskap

Høy- og halvskap som åpnes med push-open som ikke krever noe håndtak eller med myktstengende dør som du kompletterer med håndtak. Glasshyller med justerbar høyde.

Se Edge høy- og halvskap her

Servant for å uttrykke personlige stil

Edge tilbyr eksklusive valgmuligheter. Gjæret hjørne og tynne linjer gir ultimat presisjon og kvalitet i designspråket. Velg mellom frittstående servanter i porselen alternativt glassert stål på en benkeplate i Silestone™ eller nedsenket servant i porselen. Nedsenket servant i porselen har avrundede hjørner og overløp.

 

Våre frittstående servanter kommer i ulike former for å uttrykke personlige stil.

 

Interiør i lakkert massiv eik

Interiør i lakkert massiv eik

Inni høyskapet er en skuff i lakkert massiv eik og et belegg i bunn som holder saker på sin plass og gjør det enklere ved rengjøring. Her kan du lagre dine dyrebare eiendeler med eleganse. 

Se Edge høyskap her
Speil, speil på veggen

Speil, speil på veggen

Store LED-speil passer godt til og fås i flere former og størrelser. De har dekorativ og funksjonell LED-belysning med varmhvitt lys som styres med touchfunksjon

Se vores Store speil her
Betydelig avtrykk – Hafa Edge

Betydelig avtrykk – Hafa Edge

Vi gjør avtrykk uansett hvor vi befinner oss, de finnes i en sølt kopp kaffe, i daglige rutiner, i dampen på badet. Disse avtrykk kan være diskret eller ekstravagant og skaper behag og lykke.

Se hele Edge baderomsmøbel her

Kombiner med glede

Bildet som presenteres er ikke bare en historie, du ser Hafa Edge 1600 antrasittgrå. Servantskap og sidemodul med SmoothOpen™ skuffesystem. Heldekkende benkeplate Kensho i Silestone™. Rektangulær servant, Hafa Edge Smooth med tynne linjer i glassert stål.

Andre deler av Hafa Edge finner du her.

Benkeplater i Silestone

Benkeplater i eksklusive Silestone

Benkeplater i Silestone™ er motstandsdyktige plater av kvarts og finnes i fire vakre farger og strukturer. Finnes i flere lengder og de dekker hele veien uten skjøter ved kombinasjon av underskap og sidemodul. Velg mellom grå Kensho, lys marmorert Lagoon, mørk grå Cemento Spa eller stein mønstret Chrome i medium grå nyanse.

Se våre benkeplater i Silestone™ her
Forsterk karakter med Edge håndtak

Forsterk karakter med håndtak

Håndtakene gir ditt Edgemøbel ytterligere karakter. Tynne, lange  og smale, og designet for å passe Edge. Plassér de asymetrisk for en spennende touch. Finnes i krom i tre lengder. Møbelet kan også brukes uten håndtak, takket være det unike skuffesystemet SmoothOpen™

Kjøp for håndtak