Edge BADEROMSMØBLER

Med møbelserien Edge, har vi flyttet ytterligere steg fremover for design og kvalitetsuttrykk i baderomsbransjen. Moderne tynne linjer og  eksklusive valgmulig heter kombineres med de nyeste kvalitets komponentene og materialene.  La deg bli tiltrukket av de asymmetriske  formene laget av Måns Broman når du setter  sammen din egen variant av Hafa Edge.

Hafa Edge tilbyr eksklusive valgmuligheter. Gjæret hjørne og tynne linjer gir ultimat presisjon og kvalitet i designspråket. Unikt servantskap med SmoothOpen™ skuffesystem - push-open og myktstengende i ett. FlexStorage™, fleksibel skuffeinnredning i lakkert massiv eik og med belegg i skuffene som gjør rengjøringen enklere. Velg mellom frittstående servant i porselen alternativt glassert stål på en benkeplate av Silestone eller nedsenket servant i porselen. Speil eller speilskap med integrert LED-belysning eller rundt speil med en tynn lakkert ramme.

1 VELG BREDDE, UNDERSKAP OG PLASSERING - Klikk her

Våre underskap finnes i breddene 600, 800 og 1000. Samtlige bredder kan kombineres sammen med sidemodul 600 for ytterligere bredde. Sidemodulen kan også plasseres helt frittstående for en spennende touch.

Pdf med Guide for Hafa Edge kombinasjoner

  • toggle_edge_no.jpg

2. VELG FARGE - Klikk her

Hafa Edge finnes i hvitt og antrasittgrått, beggee med elegant matt overflate.

  • toggle_edge_2.jpg

3 A. VELG NEDSENKET SERVANT ELLER FRITTSTÅENDE SERVANT- Klikk her

Nedsenket servant i porselen med avrundede hjørner og overløp. Finnes i breddene 600, 800 og 1000. Fire frittstående servanter i porselen med ulike former og to i glassert stål med tynne linjer.

  • toggle_edge.jpg

4. VELG BENKEPLATE - Klikk her

Benkeplater i Silestone er motstandsdyktige plater av kvarts  og finnes i fire vakre farger og strukturer. Finnes i flere lengder  og de dekker hele veien uten skjøter ved kombinasjon av underskap og sidemodul. Fargen kensho finnes som lagervare, øvrige er bestillingsvare.

  • BÄNKSKIVA.jpg

5. HULL I BENKEPLATEN - Klikk her

Silestoneplatene leveres med hull tilpasset frittstående servant og høyt blandebatteri. Velg den plasseringen av servanten som passer ditt baderom. Finnes i bredde opp til 1600 mm. 

  • HÅLTAGNING.jpg

6. VELG SPEIL ELLER SPEILSKAP - Klikk her

Edge speil finnes i to alternativer, rektangulær og rund. Det rektangulære speilet finnes i tre bredder, 600, 800 og 1000 mm og har integrert LED-belysning med varmhvitt behagelig lys som lyser framover, gjennom et frostet felt samt oppover og nedover. Det runde speilet har en tynn lakkert ramme i hvitt eller antrasittgrått Ø 570 mm. Speilskapet har mykstengende dobbeltsidige speildører og innfelt LED over- og underbelysning. Inni skapet finnes en stikkontakt, magnet til småsaker og forstørrelsesspeil.

  • spegel_spegelskap.jpg

7. VELG HØY- OG HALVSKAP - Klikk her

Oppbevaring er alltid nødvendig og i denne serien kan du komplettera med høy- og halvskap som åpnes med push-open som ikke krever noe håndtak, eller mykTstengende dør hvor du kompletterer med håndtak.

  • skåp.jpg

8. VELG HÅNDTAK - Klikk her

Håndtakene gir ditt Edgemøbel ytterligere karakter. Tynne, lange  og smale, og designet for å passe Edge. Plassér de asymetrisk for en spennende touch. Finnes i krom i tre lengder. Møbelet kan også brukes uten håndtak, takket være det unike skuffesystemet  SmoothOpen™.

  • handtag.jpg