Hafa Pearls BADEROMSMØBLER

Få en stilig stil på minimal plass med Hafa Pearls. Årets unike kolleksjon av utvalgte baderomsmøbler i moderne farger er den ultimate løsningen for å skape en eksklusiv følelse. Med smarte løsninger og stilig design blir baderommet ditt forvandlet til en ekte perle.

Hafa Haze FORVANDLER BADEROMMET TIL EN FREDELIG OASE

Hafa Haze baderomsmøbel i vakker grønn farge forvandler baderommet til en fredelig oase. Enten du ønsker å skape et baderom som minner om levende grøntområder eller elegant og sofistikert, er Haze et stilsikkert valg. Velg en nedfelt servant eller med benkeplate og frittstående vask på toppen.

Hafa Haze baderomsmøbel med benkeplate og Circle frittstående vask

OPPBEVARING FOR DET MESTE

Haze har en stor skuff med myk lukking som gir rikelig med oppbevaringsplass. Skuffens dybde gjør at selv flaskene dine får plass.

Circle servant med benkeplate og Haze baderomsmøbel

BENKEPLATE MED FRITTSTÅENDE VASK PÅ TOPPEN

Ta stilen hele veien med en vakker benkeplate med lyst steinmønster og en frittstående servant på toppen.

Sun badekar

EN OASE MED BADEKAR

Et vakkert badekar vil bidra til å forsterke følelsen av en oase. Våre badekar er stilfullt formet og laget av slitesterk sanitetsakryl.

NEDSENKET SERVANT

Hafa Haze er også tilgjengelig med en nedsenket servant i porselen. Servanten har en rektangulær form med stort volum og rikelig oppbevaring, slik at du får plass til alt du trenger.

Se Haze baderomsmøbler

Hafa Clay FUNKSJONELLE OG ELEGANTE BADEROMSMØBLER

Hafa Clay har en behagelig mørkbeige farge og et praktisk integrert håndtak i en mykt avrundet form. Med Hafa Clay får du en fin balanse mellom et funksjonelt møbel og eleganse som varer over tid.

Skuffene i Clay  baderomsmøbel

OVERSIKT I SKUFFENE

Skuffene med myk lukking har praktiske skuffematter, og den øverste skuffen har et par bambusrammer som holder småtingene på plass.

Baderomsmøbel Clay med avrundet integrert håndtak

VAKKERT INTEGRERT HÅNDTAK

Et avrundet, vakkert balansert integrert håndtak skaper et stilig møbel som holder over tid.

Hafa Clay detalj

SERVANT I DESIGNPORSELEN

Servanten i porselen er designet av Hafas designere og har en fleksibel form som strekker seg helt ut til forkanten.

Hafa Storm ELEGANT OG TIDLØS DESIGN

Med en vakker dempet og varm grå farge i en enkel design gir Hafa Storm deg et møbel du vil ha glede av i mange år. Velg håndtak eller knott etter din smak.

Servantskap Storm varm grå farge

HARMONI I SKUFFENE

Skuffematter i skuffene med myk lukking og et par bambusrammer holder småtingene på plass og organisert. Legg til håndtak etter eget ønske.

Servant med myke former Hafa Storm baderomsmøbel

SERVANT MED MYKE FORMER

Servanten i porselen har et mykt avrundet skål i en modern form med bra volum og gode overflater hele veien rundt. Forleng stilen med et behagelig formet håndtak som Hafa Soft.

Storm baderomsmøbel detalj

DETALJER SOM SETTER STILEN

For å få de vakre detaljene som utgjør din personlige stil, velger du et vakkert håndtak og matchende blandebatteri, bunnventil og overløpsring.

HAFA SILK VAKKER OG FIN

Lys og elegant i lys beige. Hafa Silk servantskap skaper et fint og balansert uttrykk. Et tidløst design som passer til flere interiørstiler og tilfører et elegant preg. Velg et håndtak eller en knott som passer din smak.

Se Silk baderomsmøbler
On Verge servant

SERVANT I UNIK DESIGN

Med sin naturlig form har denne servanten i porselen et unikt utseende som du ikke finner noe annet sted. Og med avbalansert oppbevaringsplass hele veien rundt.

Silk servantskap myk lukking

TEKNIKK OG OPPBEVARING I HARMONI

Skuffene har myk lukking og skuffeskinner av høy kvalitet. De ekstra utstyrte skuffene har avtakbare og rengjøringsvennlige skuffematter og et par bambusrammer som bidrar til å holde orden.

Hafa Pearls

ALLE VÅRE PERLER

Hafa Pearls er en unik kolleksjon av baderomsmøbler i vakre farger. Med smarte løsninger og stilig design blir baderommet ditt forvandlet til en ekte perle.

Se alle Hafas perler