Hafa Igloo Pro™ DUSJER

I vårt brede utvalg av IglooPro™ finner du den rette dusjløsningen uansett bad. I tillegg til å være rask å installere, gir den et unikt preg med sin svenske design. IglooPro dusjdør, dusjvegg og foldbar dusjdør fås med profiler og håndtak i fargene aluminium eller svart matt.

BANEBRYTENDE TEKNOLOGI, UNIK DESIGN

I vårt brede sortiment av IglooPro™ finner du riktig dusjløsning til ethvert baderom. I tillegg til å være rask å installere, gir den svenske designen også et unikt preg. IglooPro dusjdør, dusjvegg og foldbar dusjdør fås med profiler og håndtak i fargene aluminium eller svart matt.

Rask installasjon | Enkel å justere | Svensk design

Insta Quick™

Insta Quick™

Den raskeste og enkleste installasjonen

Montering Hafa IglooPro dusj
IGLOO PRO™ BYGGER DU SAMMEN ETTER DINE FORUTSETNINGER.

IGLOO PRO™ BYGGER DU SAMMEN ETTER DINE FORUTSETNINGER.

InstaQuick™ - patentert teknologi..... les mer

IglooPro™ monteres raskt og enkelt av én person, og den justeres ved hjelp av den helt nye teknologien InstaQuick™.

hafa_insta_quick_gra.jpg

 • insta-quick-ovan.jpg

  RASKESTE INSTALLASJONEN

  Press fast glassdøren mot veggprofilen. Plasser festet, og døren er sikret.

 • insta-quick-hand.jpg

  ENKEL Å JUSTERE

  Med InstaQuick™ kan du enkelt tilpasse vinkelen på dørene selv om hjørnet ikke er 90°.

 • justerbara_vaggprofiler.jpg

  JUSTERBARE VEGGPROFILER

  Justerbare veggprofiler som kan monteres med 12 mm utenpåliggende rør cc 35 mm.

Endeløse kombinasjoner

Kombiner din dusjløsning etter ditt behov. Alt fra et tradisjonelt dusjhjørne i flere størrelser eller kombinasjoner av rette, faste eller bøyde vegger, som kan plasseres på flere ulike måter. Den justerbare åpningsvinkelen gir deg mange valgmuligheter og du svinger lett inn dørene når de ikke brukes for å frigjøre plass i ditt baderom.

kombinationer-igloo-pro-dusch-1340x550.jpg

HAFA IGLOO PRO DUSJHJØRNE

Deilige store glassflater, glatte veggprofiler uten skjøter som er enkle å rengjøre, og håndtak av natureloksert aluminium. Sett sammen dusjløsningen slik du vil ha den. Alt fra et tradisjonelt dusjhjørne i flere størrelser og en kombinasjon av rett, fast eller bøyd vegg til en U-dusj som kan plasseres på flere måter. Den justerbare åpningsvinkelen gir deg mange valgmuligheter, og du feller enkelt inn dørene når de ikke brukes for å frigjøre plass på baderommet.

 LETTPLASSERT RUNDT DUSJHJØRNE

LETTPLASSERT RUNDT DUSJHJØRNE

Elegant, rundt dusjhjørne i klart glass og med glatte profiler som passer i de fleste hjem. Tilgjengelig i størrelsene 700, 800, 900 og 1000 mm, og alle kan kombineres.

 ELEGANTE SVART DUSJER

ELEGANTE SVART DUSJER

Elegant dusjhjørne med store glassflater i klart glass med håndtak og profiler i svartlakkert aluminium. Enkel å montere takket være den nye InstaQuick-teknologien. Finnes i runde og firkantede modeller og i flere størrelser.

Dusjhjørne for to

Dusjhjørne for to

Et ekstra romslig dusjhjørne med en rett, svingbar dør og en svingbar J-dør. Finnes også med rett fast vegg og en svingbar J-dør.

 Rett dusjdør og fast dusjvegg

Rett dusjdør og fast dusjvegg

Dusjhjørne med svingbar rett dusjdør og fast dusjvegg.

FLEKSIBELT DUSJHJØRNE

Dusjhjørne med fleksible løsninger, kan for eksempel plasseres i hjørne, tilpasset vinduer og midt på veggen. Perfekt for mindre baderom siden begge dørene kan felles helt inn mot veggen når dusjen ikke er i bruk. Tilgjengelig i klart glass og i én størrelse – bredde 950 mm, dybde 800 mm – på rett vegg.

Les mer om Hafa IglooPro U dusjhjørne

HAFA IGLOO PRO FOLDEDUSJER

Foldbare og svingbare dusjhjørner, dører, vegger og nisjedusjer som foldes på midten for å ta minimalt med plass. Perfekt for deg med liten plass på badet, fordi døren kan åpnes uten at den krever plass ut i rommet. De integrerte håndtakene gir et stilrent inntrykk.

Sving- og vendbar nisjedusj

Sving- og vendbar nisjedusj

Sving- og vendbar nisjedusj som foldes på midten. Fås i klart glass og i størrelsene
750, 850 og 950 mm.

Dusjhjørne med foldbare dører

Dusjhjørne med foldbare dører

Dusjhjørne med foldbare dører og integrerte håndtak for et stilrent inntrykk. Fås i klart glass og i størrelsene 700, 800 og 900 mm, som kan kombineres med hverandre.

Sving- og vendbar dusjdør

Sving- og vendbar dusjdør

Sving- og vendbar dusjdør som foldes på midten. Fås i størrelsene 700, 800 og 900 som også passer bra å kombinerer med andre dører og vegger i IglooPro-serien.

 Rett dusjvegg og foldedør

Rett dusjvegg og foldedør

Dusjhjørne med svingbar rett foldedør og fast dusjvegg.

 

HAFA IGLOO PRO NISJEDUSJER

Hvis du trenger en nisjeløsning, har vi mange størrelser og flere monteringsalternativer som du kan velge mellom. Velg en eller to vendbare dører basert på hvilket område som skal skjermes. Hvis du for eksempel har planlagt å ha den ved siden av et baderomsmøbel, kan du velge en dør og en fast vegg. Tilgjengelig i klart og frostet glass, og kan kombineres i mange forskjellige bredder.

DUSJNISJE ENKEL

DUSJNISJE ENKEL

Rett dusjdør som kan monteres på flere måter. Se side194. Døren er vendbar. Finnes i klart og frostet glass med profiler i fargen aluminium, alternativt i klart glass med profiler i svart matt.

DUSJNISJE DOBBEL SVART

DUSJNISJE DOBBEL SVART

En fast vegg og en svingbar dør som skjermer en stor nisje. Finnes i klart og frostet glass med profiler i fargen aluminium, alternativt i klart glass med profiler i svart matt.

DUSJNISJE DOBBEL ALUMINIUM

DUSJNISJE DOBBEL ALUMINIUM

To rette sving- og vendbare dusjdører som skjermer en stor nisje. Tilgjengelig i klart og frostet glass, samt i størrelsene 700, 800, 900 og 1000. Dørene kan kombineres med hverandre.

NISCHDUSCH DOBBEL frostet

NISCHDUSCH DOBBEL frostet

En fast vegg og en svingbar dør som skjermer for en stor nisje. Finnes i klart og frostet glass med profiler i fargen aluminium, alternativt klart glass med profiler i svart matt.

HAFA IGLOO PRO DUSJVEGGER

Perfekt for deg som har et lite baderom og som ønsker å skjerme dusjen på en elegant måte. Dusjstangen av natureloksert aluminium kan monteres på tre måter: mot vegg for dusjforheng, mot tak eller i vinkel mot samme vegg som dusjen monteres på. Hvis du har litt mer plass og ønsker en dusjløsning som stikker ut, kan du montere den midt på veggen ved hjelp av to stenger. Tilgjengelig i klart og frostet sikkerhetsglass (8 mm) i størrelsene 700, 800, 900, 1000 og 1300 mm.

IGLOO PRO SKJERMVEGG FAST

IGLOO PRO SKJERMVEGG FAST

Elegant og vendbar glassvegg som skjermer dusjen mot vegg. Det finnes forlengelsesprofil for utenpåliggende rørtrekking. Tilgjengelig i størrelsene 700, 800, 900 og 1000 mm.

IGLOO PRO SKJERMVEGG 130

IGLOO PRO SKJERMVEGG 130

Stor og deilig glassflate som gir et luftig og elegant inntrykk, monteres midt på veggen ved hjelp av to stenger. Tilgjengelig i størrelsene 1000 og 1300 mm..

IGLOO PRO DUSJDØR J

IGLOO PRO DUSJDØR J

Praktisk J-formet og litt større vendbar dusjdør som enkelt kan felles inn når den ikke er i bruk. Passer bra sammen med for eksempel en fast vegg. Tilgjengelig i klart glass.

IGLOO PRO DUSJDØR BØYD

IGLOO PRO DUSJDØR BØYD

Praktisk bøyd og vendbar dusjdør som enkelt kan felles inn når den ikke er i bruk. Tilgjengelig i klart glass.

IGLOO PRO DUSJDØR RETT

IGLOO PRO DUSJDØR RETT

Praktisk og rett vendbar dusjdør som enkelt kan felles inn når den ikke er i bruk. Passer bra sammen med for eksempel en fast vegg.