HAFA rustfrie blandebatteri

Kjøkkenbatterier og servantbatterier fra Hafa i rustfritt stål er et opplagt valg når det stilles høye krav på kvalitet, design og hygiene.

HAFA RUSTFRIE BLANDEBATTERIER MØTER HØYE KRAV

Hafa lanserer nå kjøkkenbatterier og servantbatterier i rustfritt stål i tiltalende moderne design. Rustfritt stål har vi overalt rundt oss i produkter som brukes der det stilles ekstra høye krav på hygiene og hensyn til miljøet. For eksempel panner, kraner for drikkevann og instrument innen helsevesenet. Rustfritt stål er et slitesterkt materiale og består av 100 % stål. Ingen andre legeringer eller metaller er tilsatt. Rustfritt stål er også 100% resirkulerbart.

Kjøkkenbatteri Hafa Rise med avstenging for oppvaskmaskin

Kjøkkenbatteri med avstenging for oppvaskmaskin

Kjøkkenbatteri Rise av rustfritt stål har en myk form som passer til de fleste kjøkken og vaskerom. Tuten letter arbeidet på kjøkkenet eller vaskerommet. Finnes i fargene børstet rustfritt samt svart matt.

Se våre rustfrie kjøkkenbatterier
Reco tvättställsblandare i rostfritt stål

Servantbatteri i rustfritt stål med avrundet form

Reco blandebatterier finnes i lav og medium utførelse, mens Wind finnes i lav utførelse og er litt nettere. Tilgjengelig i fargene børstet rustfritt stål og svart. Den avrundede formen gjør at de passer inn i de fleste baderom.

Se våre rustfrie servantbatteri
Typegodkjente og energimerkede blandebatteri

Typegodkjente og energimerkede blandebatteri

Våre kjøkkenbatteri og servantbatteri i rustfritt stål er testet, typegodkjent og energimerket av RISE testinstitutt, som garanterer høyeste kvalitet og effektiv ytelse.

Les mer om vår kvalitet
Svart rostfri köksblandare med diskmaskinsavstängning
Skandinavisk Design

Skandinavisk Design

Med stilrene linjer hentet fra den svenske tradisjonen av estetisk minimalisme, setter vi preg på våre blandebatteri. Vakre og moderne, nå og senere.

Stainless steel

Stainless steel

Blandebatteriet er laget av rustfritt stål, et materiale som varer lenge og er 100% resirkulerbart.

Water Save

Water Save

Vannbesparende perlator som gjør at du bruker mindre vann, 5,3 l/min ved 3 bar*. Luft blandes inn i strålen, noe som opprettholder vaskekomforten samtidig som det kreves mindre vann for å gi samme trykk i strålen.

Easy Mount

Easy Mount

Utvalgte blandebatteri i vårt sortiment har Easy Mount, disse kan enkelt monteres på din servant helt uten verktøy.

Våre blandebatterier er testet og sertifisert av SINTEF.

TYPEGODKJENTE BLANDEBATTERIER

Vi har blandebatterier typegodkjent av RISE, tidligere SP.

TESTET OG SERTIFISERT AV SINTEF

TESTET OG SERTIFISERT AV SINTEF

Våre blandebatterier er testet og sertifisert av SINTEF. Det er Skandinavias største og mest anerkjente testlaboratorium for blandebatterier.

VÅRE BLANDEBATTERIER I RUSTFRITT