SHAPE BADEROMSMØBLER

Nå presenterer vi neste generasjon av baderomsmøbler og fortsetter reisen videre. Nye farger, ny skuffeinnredning,
men først og fremst ny teknologi. Med Hafa Shape får du et baderomsmøbel som er formbart med mange kombinasjonsmuligheter.

SHAPE BADEROMSMØBEL

Personlig formbart

Hafa Shape er baderomsmøbelet for deg som ønsker det personlige, formbare og et elegant uttrykk. Rett og nøktern design i kombinasjon med fullendt teknologi gir deg et møbel du vil ha glede av i mange år. Shape kan kombineres i en rekke varianter slik at den passer dine behov og ditt baderom. Serien fås i en rekke bredder og farger, suppler med Store-speil eller speilskap.

Se hele sortimentet i Hafa Shape her
Store speil

SPEIL MED MYKT AVRUNDET HJØRNE

Speilet Store Soft med dekorativ og funksjonell LED-belysning rundt. Berøringsfunksjon gjør speilet dimbart.

Se Store speil her
Circle frittående håndfat

FRITSTÅENDE HÅNDFAT & BENKEPLATER

Velg noen av våre benkeplater i fuktsikkert laminat og kombiner med servant i rustfritt stål eller porselen i vakre, tynne linjer. Kjøp til noen av våre matchende blandebatterier.

Se vore frittstående servant her
Skuffer med den nyeste teknologien

Nyeste teknologien

Myktlukkende skuffer med nyeste teknologien, slanke skuffesider av mattlakkert metall og fullt uttrekk. Skuffe-innredning av bambus og en uttakbar skuffematte inngår.

Se Shape baderomsmøbler her

DESIGNET SERVANT

Servant med spenstig form som strekker seg frem til kanten, utviklet av våre egne designere. Den unike formen harmonerer fint med servantskapets rette linjer

 

 

Les mer
On Top benkeplate i laminat

On Top benkeplate i laminat

Vår fuktbestandige benkeplate er av laminat i dypmatt antrasitt som har en ekstra matt overflate som motvirker fingermerker.

Håndtak Verge

Håndtak Verge

Elegant håndtak av alimunium i børstet finish.Finnes i to størrelser og to farger, antrasitt och Inox. Designet for å passe ekstra godt med Hafa Shape.

Shape speilskap Shape servantskap

SERVANTSKAP I ULIKE BREDDER

Våre servantskap fås i breddene 600, 800, 900, 1000 og 1200. De fleste kan også kombineres sammen med sidemodul 300 for ytterligere bredde eller en annen løsning

Se Shape servantskap
Skuffebelysning

Skuffebelysning

Ekstra tilbehør inkluderer skuffebelysning og stikkontakt. Belysningen tennes automatisk når du åpner skuffen.

Se vores tilbehør
Store høy-  veggskap

Store HØYSKAP OG VEGGSKAP

Store høyskap fås i to utførelser og med to ulike dybder Velg mellom push-open uten håndtak eller myktlukkende dører med valgfritt håndtak. Veggskapet har en grunn dybde.

Se Store høy- och veggskap