Hafa Lush

EN FØLELSE AV DESIGNHOTELL I DITT BADEROM

Skapa känslan av designhotell med detaljer i exklusiv svartkrom och svart. Kombinera sedan med en stämningsfull spegel med LED-belysning och härliga stora växter för att få känslan och pulsen av en stjärnklar natt i en storstadsmetropol i ditt badrum.

SKAP KONSEPT LUSH I DITT BADEROM

Svartkrom er en subtil farge som fanger rommets karakter og gjenspeiler dens stemning. I vår serie Fine servantblandere finner du denne herlige fargen som matcher til Circle Steel servant. Her plassert på Hafa Edge med On Top benkeplate med et veldig aktuelt terassomønster. Velg til en av våre svarte dusjer og Hafa Mix Slim takdusj for et komplett og elegant baderom.

Les mer om produktene som inngår:
Hafa On Top benkeplate
Hafa Circle Steel frittstående servant
Hafa Fine blandebatteri
Hafa svarta dusjer
Hafa Mix Slim takdusj

Ikke glem å kjøpe til en matchende bunnventil. Hvis du vil ha en tradisjonell nedsenket servant, har vi selvfølgelig også overløpsbeskyttelse som matcher konseptet.  Finn dem her.

 

HAFA LUSH BADEROMSTRENDER 2021-2022

Baderomstrendene 2021-2022 inneholder flere nye spennende metallfinisher i grenselandet mellom matt og blank. Svart krom, som finnes her i Hafa Lush, er en av fargene som trender sterkt på blandebatterier, servanter og baderomsbeslag i det kommende året. Balanser metallet og det industrielle uttrykket med mykere materialer som lin og bomull samt lyse innslag av marmor.

Trendige farger i baderommet til svart krom: Sement, antrasitt, lin, svart krom, matt svart. Materialer å kombinere med: Lin, rå betong, storbladede grønne planter, stål og glass.

HAFA EDGE BADEROMSMØBLER

HAFA EDGE BADEROMSMØBLER

Moderne tynne linjer og eksklusive valgmuligheter kombineres med de nyeste kvalitetskomponentene og materialene.en.

Se Edge baderomsmøbel her
VAKRE SERVANTER PÅ BENKEPLATE

VAKRE SERVANTER PÅ BENKEPLATE

Servant i stål, messing eller svart krom, eller kanskje hvite og svarte frittstående servanter i porselen? Vi har et stort utvalg av vakre servanter som plasseres på benkeplater.

HAFA INFINITY - EN EKSKLUSIV DUSJ

HAFA INFINITY - EN EKSKLUSIV DUSJ

Store glassflater skaper et luftig inntrykk og herlig romslighet i baderommet. Med Hafa Infinity skaper du en ekstraordinær dusjopplevelse.  

Les om Hafa Infinity her