Breeze dusjkabinett

Hafa Breeze er et elegant dusjkabinett med herlige store glassflater og få profiler for et luftig inntrykk som gjør den lett å holde ren. Bakveggene er frostede og skjuler dermed eventuelle rør. Kabinettet er lett å installere og passer også i mindre baderom. Det perfekte valget hvis du har et dårlig gulvfall på baderommet, eller kanskje har et fuktfølsomt gulv eller om du bare er lei av å tørke opp vann. Hafa Breexe har en generøs inngangsstørrelse takket være doble dører, og det lave karet på 115 mm gir en romslig dusjhøyde. Velg mellom firkantet og halvrund modell samt flere størrelser. I Hafa Breeze De Luxe inngår også en luksuriøs takdusj med termostatbatteri som har HeatProtection. Til tross for full høyde på 2 m er monteringshøyden bare 2,05 m.

Breeze dusjkabinett

Breeze dusjkabinett

Hafa Breeze finnes i firkantet og halvrund modell og i flere størrelser. Dusjsett er inkludert og i DeLuxe varianten er også en takdusj med termostatblande rmed skoldingsbeskyttelse og HeatProtection inkludert. Den lave karhøyden på 11,5 cm gir en romslig dusjhøyde og gjør det enkelt å komme inn. Fronten er enkel å fjerne, noe som gjør rengjøringen enklere. Hafa Breeze er enkel å monter og passer godt på trange steder. Finnes i rund utførelse, 900x900, samt firkantet i størrelsene 800x800, 900x900 og 700x900.

Se alle Breeze dusjkabinetter
Breeeze dusjkabinett med takdusj

Breeeze dusjkabinett med takdusj

Takdusj med justerbar stang, dusjsett og termostatblander med skoldingsbeskyttelse og HeatProtection er inkludert i DeLuxe modellen.

Breeze duscjkabinett med sjenerøst inngangsmål

Sjenerøst inngangsmål

Sjenerøst inngangsmål, takket være dørenes smarte åpningsfunksjon.  Duskkabinetten finnes i firkantet og halvrund modell

Breeze dusjkabinett med lav karhøyde

Lav karhøyde

Den lave karhøyden på 11,5 cm gir en romslig dusjhøyde og gjør det enkelt å komme inn.

Breeze dusjkabinett MERVERDIER / FUNKSJONER

 • Full høyde, 2 meter.
 • Monteringshøyde 2,05 m
 • Sjenerøst inngangsmål
 • Kar i sanitetsakryl med avtagbar front
 • Lav karhøyde på bare 115 mm, justerbart
 • Lett tilgjengelig vannlås
 • Enkel å montere
 • Lett å holde ren, glatte overflater og profiler
 • Magnetisk funksjon ved lukking
 • Håndtak av metall
 • 5 mm herdet sikkerhetsglass, frostet glass i bakvegger

 

Breeze Round dusjkabinett

BREEZE MED DUSJSET

Romslig og hurtigmontert dusjkabinett inkludert dusjsett. Finnes i rund utførelse, 90x90, samt firkantet i størrelsene 80x80, 90x90 og 70x90. 

Se Breeze Round dusjkabinett
Breeze Square DeLuxe dusjkabinett med takdusj

BREEZE DELUXE MED TAKDUSJ

Romslig og hurtigmontert dusjkabinett. Finnes i rund utførelse 90x90, og firkantet i 80x80, 90x90 og 70x90. Inkludert takdusj, dusjsett og termostatblander med skoldingsbeskyttelse og HeatProtection.

Se alle modeller og størrelser
Hafa Go 600 baderomsmøbel med speilskap

MATCH MED BADEROMSMØBLER

Vår stilsikre Hafa Go baderomsmøbel er tilgjengelig i flere bredder og dybder. Den gir god oppbevaring i skuffer og skap og finnes med flere forskjellige speiloverdeler.

Se vores baderomsmøbler