Infinity dusjer

Den nye Infinity med metallisk tekstileffekt er vår mest eksklusive dusjløsning. Med Hafa Infinity skaper du en dusjopplevelse langt utover det vanlige. De store glassflatene skaper et luftig inntrykk og romslighet i baderommet.

ELEGANTE BESLAGI MESSING, SVART ELLER KROM

Vår mest eksklusive dusjløsning. Med elegante beslag, maksimalt store glassflater og tre farger å velge mellom på beslagene, skaper du en dusjopplevelse langt utover det vanlige. Finnes som dusjdør, fast dusjvegg og dusjhjørne hvor du kan velge mellom to dører eller en kombinasjon av dør og fast vegg.

Infinity håndtak krom, matt svart og børstet messing

Velg mellom tre farger, krom, matt svart og børstet messing.

Infinity dusj glas

Velg mellom klart sikkerhetsglass eller laminert sikkerhetsglass med Lace metallisk tekstileffekt.

Infinity beslag svart

De elegante beslagene gir et stilrent og luftig inntrykk.

Infinity dusj håndtak i svart

Integrert håndtak med slanke beslag gjør dusjdøren ekstra elegant.

infnitydusjhjørne

Serien inkluderer både dører og vegger, og du kan også kombinere disse til hjørne med to dører, eller fast vegg og dør. Dører og vegger er vendbare, og når døren ikke er i bruk, kan den foldes inn for å spare plass. Finnes i klart glass og Lace med metallisk tekstileffekt med beslag i krom, matt svart eller messing.

infnity SKÆRMVÆGGE

Serien inkluderer både dører og vegger. Dusjveggen festes med en stang i veggen og kan brukes til dusjforheng om ønskelig. Dusjdøren er svingbar og kan vendes inn for å spare plass. Finnes i klart glass og Lace med metallisk tekstileffekt med beslag i krom, matt svart eller messing.

MATCH MED HELE BADEROMMET

For å gjøre baderommet ditt mer personlig har vi utvikler fire konsepter der blandebatteri, servanter, dusjer og møbelbeslag er smart designet for å passe samme nog kan kombineres med hele vårt møbelsortiment.

DUSJER FOR ALLE ANLEDNINGER

Serien inkluderer både dører og vegger, og du kan også kombinere disse til hjørne med to dører, eller fast vegg og dør. Dører og vegger er vendbare, og når døren ikke er i bruk, kan den foldes inn for å spare plass. Velg mellom tre farger, krom, matt svart og børstet messing.

DUSJHJØRNE

DUSJHJØRNE

Stilrent dusjhjørne med vendbare dører

Les mer
DUSJHJØRNE COMBI

DUSJHJØRNE COMBI

Eksklusivt dusjhjørne med en fast dusjvegg og en dusjdør.

Les mer
DUSJVEGG

DUSJVEGG

Stilren glassvegg med festestang. Festestangen kan med fordel brukes til et luksuriøst dusjforheng.

Les mer
DUSJDØR

DUSJDØR

ett dusjdør som lett kan foldes inn når den ikke er i bruk.

Les mer