Hafa baderom designere

våre designere

PERSONLIG & MODERN DESIGN

Med en ekte lidenskap for innredning og opplevelser utvikler våre designere hele tiden nye og spennende produkter til ditt personlige bad. Det moderne kombineres med høy kvalitet og tidløs design. Da vi bestemteoss for å flytte grensene for baderomsdesign, ga vi oss selv de tøffest tenkelige forutsetningene. Våre produkter er utviklet for å være raske å montere, enkle og pene. Utfordringen er å tillate alle personlige valg og samtidig gjøre monteringen så rask og enkel som mulig. Vi er stolte over å ha lykkes med dette.

THERESE SAMEULSSON

THERESE SAMEULSSON

"Hafa Neat er baderomsmøbelet til det lille baderommet eller gjestetoalettet. Det smarte oppbevarings- og helkroppsspeilet har hyller som kan nås fra begge sider og rommer overraskende mye. Dessuten med stikkontakt for f.eks elektrisk tannbørste."

Les mer om Neat baderomsmøbel
Designer MÅNS BROMAN

MÅNS BROMAN

"Edge er en fleksibel serie der man får mulighet til å sette sitt eget preg, kunne kombinere ulike farger, formspråk og håndtak og likevell få et møbel som ser aktuelt og interessant ut i fundamentet. Som et slags stilig og funksjonelt sett hvor alt er mulig."

Se hele Edge baderomsmøbel her
LINDA UPPMAN

LINDA UPPMAN

”Hafa IglooPro™ dusjsortiment er laget for å være raskt, enkelt og elegant. Utfordringen var å gjøre monteringen både justerbar og raskere enn noensinne. IglooPro er en komplett serie av både dører og vegger – skreddersydd for deg og baderommet ditt.”

Se alle IglooPro dusjene her
Designer Charlotte Johansson

Charlotte Johansson

”Hafa Go er et stilrent baderomsmøbel med fløyelsmatt finish som passer inn uansett hvor du befinner deg i livet. Go finnes i flere bredder, har god plass til oppbevaring og fungerer like bra i det lille som i det store baderommet. Din personlige stil setter du med noen av våre Charlotte Johansson, designer. håndtak. Med Hafa Go får du en bra start på dagen.”

Se hele Go baderomsmøbel her
RICCARDO VERCELLOTTI

RICCARDO VERCELLOTTI

"Enkel eleganse samt kvalitet og funksjonalitet ned til minste detalj. Designet hans skiller seg ut, men harmonerer samtidig med resten av innredningen."

Rutger Andersson

Rutger Andersson

"Moderne baderomsdesign handler om å formgi baderommets ulike deler til en fungerende helhet. Formene må gjerne samhandle med funksjonene. Ikke noe unødvendig, bare gjennomtenkt til minste detalj. Alt for å gi en så god opplevelse som mulig."

ANDREAS ÅKESSON

ANDREAS ÅKESSON

"För mig går design och funktion hand i hand. En produkt med ett fint yttre men med dålig funktion, är för mig ingen bra design.”