Våre baderomsserier

Her har vi samlet inspirasjon til ditt baderom så at du kan finne dem ulike stilene og baderomsproduktene. Et baderom skal man trives i. Derfor utvikler vi stadig våre produkter med moderne funksjoner som gir deg en skjønnere opplevelse, her kan du se noen av dem.

Baderomsmøbler

Baderomsmøblene setter stilen for hele baderommet. I vårt sortiment kan du velge mellom syv serier. Ulike i uttrykk og design, men med samme høye kvalitet, gode oppbevaringsmuligheter og smarte funksjoner, uansett valg av møbel

Hafa Go lys eik

HAFA GO EIK - SKANDINAVISK TOUCH

Hafa Go er et stilig baderomsmøbel som passer inn uansett hvor du befinner deg i livet. Nytt av året er en lys og en mørk eikefinér som gir et skandinavisk preg.

Les mer om Go Eik baderomsmøbler
Hafa Shape Baderomsmøbel

HAFA SHAPE - PERSONLIG FORMBART

Hafa Shape er baderomsmøbelet for deg som ønsker det personlige, formbare og et elegant uttrykk. Rett og nøktern design i kombinasjon med fullendt teknologi gir deg et møbel du vil ha glede av i mange år.

Les mer om Shape baderomsmøbler
HAFA SUN - TIDLØS NORDISK BADEROMSDESIGN

HAFA SUN - TIDLØS NORDISK BADEROMSDESIGN

Neste generasjon av Hafa Sun er her, nå med nye fine farger, romsligere skuffer og skap og enda flere kombinasjonsmuligheter. Vi har også fokusert litt ekstra på detaljene, slik som innredning i bambus og matte i de myktlukkende skuffene.

Les mer om Sun baderomsmøbler
Hafa Edge baderomsmøbel

HAFA EDGE - DESIGN OG KVALITETSUTTRYKK

Med møbelserien Edge, har vi flyttet ytterligere steg fremover for design og kvalitetsuttrykk i baderomsbransjen. Moderne tynne linjer og eksklusive valgmulig heter kombineres med de nyeste kvalitets komponentene og materialene.

Les mer om Edge baderomsmøbler
Baderomsmøbler Hafa Haze 1200 antracit

Hafa Pearls - Baderomsmøbler i moderne farger

Få en stilig stil på minimal plass med Hafa Pearls. Årets unike kolleksjon av utvalgte baderomsmøbler i moderne farger er den ultimate løsningen for å skape en eksklusiv følelse. 

Les mer om Pearls baderomsmøbler
Hafa Go baderomsmøbel

HAFA GO - STILRENT BADEROMSMØBEL MED SJENERØS DESIGN

Hafa Go er et stilrent baderomsmøbel med fløyelsmatt finish som passer inn uansett hvor du befinner deg i livet. Go finnes i flere bredder, har sjenerøs oppbevaring og fungerer like bra i det lille som i det store baderommet.

Les mer om Go baderomsmøbler
Hafa Life baderomsmøbel med speilskap

HAFA LIFE - baderomsmøbler i klassisk design

Hafa Life er et baderomsmøbel i klassisk design med håndtak og en romslig servant som strekker seg ut over møbelets forkant. Velg mellom to skuffer eller dører med myk lukking.

Les mer om Life baderomsmøbler
HAFA NEAT - BADEROMSMØBEL PÅ LITEN PLASS

HAFA NEAT - BADEROMSMØBEL PÅ LITEN PLASS

Hafa neat er møbelet for deg med mindre plass i ditt baderom, eller gjestetoalettet. Fin servant med kompakte mål men likevel med en romslig vask. Velg mellom fire farger: antracit, varm grå, grønn eller hvit. Tilgjengelig i to bredder, med dører eller skuffer.

Les mer om Neat baderomsmøbel
MODERNE LANDLIG STIL

MODERNE LANDLIG STIL

Med sine vakkert profilerte fronter er Hafa Grace baderomsmøbler designet for å passe inn i både et landlig og et moderne baderom i skandinavisk stil.

Les mer om Grace baderomsmøbler
SPEIL SPEILSKAP OG OPPBEVARING

SPEIL SPEILSKAP OG OPPBEVARING

I vårt store utvalg av speil og oppbevaring finner du baderomsskap som rommer overraskende mye saker. Her finnes også små speil, med innebygd belysning eller uten, samt speilhyller med plass for det aller viktigste.

Se alle våre baderomsskap og speil her

DUSJ

I vårt brede sortiment av dusjer finner du den riktige dusjløsningen, uansett utforming av badet. Vi har alt fra tradisjonelle dusjhjørner og dusjkabinetter til tilpasningsbare dører og vegger der det kreves. Nå utvider vi dessuten sortimentet med foldedusjer som tar minimalt med plass. Vi kombinerer banebrytende teknologi med unik design.

Infinity dusjer

Infinity dusjer

Vår mest eksklusive dusjløsning. Med elegante beslag, maksimalt store glassflater og tre farger å velge mellom på beslagene, skaper du en dusjopplevelse langt utover det vanlige. Finnes som dusjdør, fast dusjvegg og dusjhjørne hvor du kan velge mellom to dører eller en kombinasjon av dør og fast vegg.

Les mer om Infinity dusjer her

HAFA IGLOO PRO DUSJER

I vårt brede sortiment av dusjer finner du den riktige dusjløsningen, uansett utforming av badet.  Förutom att den är snabb att installera tillför den en unik touch med sin svenska design.  Nå er også våre modeller IglooPro Round og Corner dusjhjørne med svarte aluminiumsprofiler.

Les mer om IglooPro dusjer her
Original dusj

ORIGINAL DUSJER

Hafa Original er et dusjhjørne med et moderne formspråk med elegante profiler og diskrete håndtak. Dusjhjørnet finnes i 6 ulike varianter, eller bare som en avskjermende enkeltdør.

Læs mer
Igloo Round dusjhjørne

IGLOO DUSJER

Hafa Igloo er vårt mest populære dusjhjørne. Det er klassisk stilrent og passer i de fleste baderom. Fås i klarglass og i rund eller rett utførelse samt i flere størrelser.

Læs mer
Breeze Deluxe SQ dusjkabinett med takdusj

BREEZE DUSJKABINETT

Vi lanserer nå Hafa Breeze, et elegant dusjkabinett med herlige store glassflater og få profiler for et luftig inntrykk som gjør den lett å holde ren. Bakveggene er frostede og skjuler dermed eventuelle rør. Kabinettet er lett å installere og passer også i mindre baderom.

Læs mer
Hafa Fine blandebatterier i flere farger

NYE BLANDEBATTERIER MED SMARTE funksjoner

Sammen med vår mangeårige kompetanse när det gjelder skandinaviske byggforeskrifter, installasjonskrav og sertifisering, tar vi nå neste skritt og gjør store deler av vårt blandersortiment miljøvennlig. Water Save sparer vann, uten at det går ut over komforten.

Les om våre blandebatterier
Hafa Mix square  takdusjer

TAKDUSJ

En takdusj tilfører så mye for din totale dusjopplevelse. Herlig beroligende vann som skyller over deg hver gang du tar en dusj. Dessuten utgjør den et fint blikkfang i ditt baderom. Nytt av året er Mix Slim, som har et ekstra tynt dusjhode i rustfritt stål. Fås i krom og elegant matt svart. Alle våre takdusjer har nå også Water Save – smart for deg og smart for miljøet.

Les mer om våre takdusjer
Hafa Peak håndkletørker

HÅNDKLETØRKERE

En håndkletørker er hverdagsluksus på sitt beste. Å tulle seg inn i et deilig og varmt håndkle er noe alle burde unne seg. Vi har håndkletørkere i ulike design, farger og størrelser. Vi har mindre modeller for det lille baderommet eller større som tar flere håndklær samtidig.

Les mer om våre håndkletørkere
KJØKKENBLANDERE

KJØKKENBLANDERE

En kjøkkenblander brukes hver dag, og skal vare lenge. Vi har blandebatteri i fargene svart, krom eller messing, alt i forkrommet messing med avstenging for oppvaskmaskin og svingbar tut. Vi har også noen modeller med avtagbart munnstykke som har to forskjellige stråler.

Les mer om våre kjokkenblandere ner