BLANDEBATTERI TIL KJØKKENET HAFA NYHET

Kjøkkenbatteriet skaper et sentrum i rommet og er en viktig detalj på kjøkkenet. Den må tåle daglig bruk i flere år og må derfor ikke bare oppfylle kravene til god kvalitet og være praktisk i bruk, men også opprettholde et høyt designnivå. Våre blandebatteri er moderne i sin design, men kan også sees på som tidløse i sitt designuttrykk med en stil som du aldri blir lei av. Vi lanserer nå et helt nytt sortiment av trendy og funksjonelle kjøkkenblandere i flere former og farger. Alt med svingstopp, avstenging for oppvaskmaskin og andre smarte løsninger for et funksjonelt og moderne kjøkken.

kjøkkenblandere i messingfarge

NYTT UTVALG AV TRENDY OG FUNKSJONELLE KJØKKENBLANDERE

Med en genuin interesse og kunnskap om interiørdesign utvikler designerne våre stadig nye spennende produkter for bad. Vi ønsker at en rød tråd skal løpe gjennom HELE hjemmet ditt. Derfor tar vi ett steg inn i neste rom og ser på et annet – kjøkkenet ditt. Vi tilbyr et helt nytt utvalg av moderne designede kjøkkenblandere som passer fint sammen med andre VVS-produkter og kraner i hjemmet ditt.

Se alle våre kjøkkenblandere

DESIGNEDE BLANDEBATTERI I FARGENE KROM, SVART OG MESSING

Vi streber for at våre blandebatteri skal uttrykke en høy designverdi og tilfredshet hos våre kunder. Vi tilbyr derfor et stort sortiment av modeller og i flere forskjellige farger. Det skal matcha de andre møblene på kjøkkenet, så vel som din personlige smak. Våre kjøkkenblandere tåler mange års skylling og vasking, du finner hele sortimentet av blandebatteri her.

 

Velg en kjøkkenblander med strenge former der kranen går i en vinkelbue, Stand kjøkkenblander. For de av dere som ønsker et mykere designspråk, har vi utviklet Bow kjøkkenblander. Den buede U-formede kranen gir kjøkkenet ditt et varmt og behagelig preg. Bow kommer i tillegg til krom og svart også i den trendy fargen messing.

OPTIMAL KJØKKENBLANDER FOR FUNKSJONELLE KJØKKEN

Hafa Verge skiller seg noe ut i sidd designspråk. Den er tofarget i krom og svart, hvor du kan velge mellom en kran med flere kromdetaljer, Verge krom og svart, eller en der bare munnstykket og baksiden på kranen er krom og resten i svart, Verge svart. Utformingen med avtagbart munnstykke gjør den praktisk for større vasker der du kan rette strålen dit du vil. Optimal for deg med stor interesse for matlaging og som tilbringer mye tid på kjøkkenet og da krever det der lille ekstra av funksjon og design.

Verge kjøkkenblander
SVART KRAN TIL KJØKKENET HAFA STAND

TRENDY SVART KRAN TIL KJØKKENET DITT

Trendy Stand kjøkkenblander i messing som kommer i to farger; svart og krom. Med avstenging for oppvaskmaskin, svingbar tut og svingstopp.

Stand kjøkkenblander
Hafa kjøkkenblander i messing

I FLERE FORMER OG FARGER

Vi presenterer kjøkkenblandere i messingfarge. Bow kjøkkenblander finnes i fargene krom, svart og i den elegante og luksuriøse fargen messing.

Bow kjøkkenblander
Hafa Verge köksblandare i krom och svart kran

TEKNISK BLANDEBATTERI I MYK FORM

Funksjonell kran med en myk buet form og med et avtagbart munnstykke. Finnes i to farger. Svingstopp og med eller uten avstenging for oppvaskmaskin.

Verge kjøkkenblander
kjøkkenblander med keramiske plater

MED FOKUS PÅ FUNKSJON OG TEKNOLOGI

En kjøkkenblander brukes hver dag der funksjon og daglig slitasje er et faktum. Vi har designet kjøkkenblandere med fokus på teknologi og funksjonalitet. Et avtagbart munnstykke som har to sprayfunksjoner eller en innsats med holdbare, keramiske plater som garanterer riktig temperatur hver gang. Noen av de tekniske detaljene vi så på.

VANNBESPARENDE KJØKKENBLANDERE

VANNBESPARENDE KJØKKENBLANDERE

Våre kjøkkenblandere er utviklet i Sverige med flere funksjoner som sparer energi og vann. Du sparer penger mens du tar et godt miljøvalg ved å velge et blandebatteri fra Hafa. Alle våre kjøkkenblandere har Water Save funksjonen, noe som betyr at det er en vannbesparende perlator i munnstykket som gir mindre vannforbruk, men med opprettholdt vaskekomfort.

svart blandare för ett trendigt och modern kök

DESIGN HELE VEIEN

Våre blandebatteri er ment som et hjelpemiddel på kjøkkenet der brukeren ikke bare blir minnet på dens tekniske løsninger, men også sin vakre formgivning. Den kan sees på som et smykke i kjøkkenet, som vakkert dekorerer og setter et midtpunkt i rommet.

BLANDEBATTERI I KROM, SVART OG MESSING
Kjøkkenblanderne i detaljer

KVALITET I DETALJER

Kjøkkenblanderne er laget av nøye kontrollert messing, noe som garanterer at blanderne oppfyller de strenge kravene som finnes i det nordiske markedet.

EASY MOUNT – FOR ENKEL INSTALLASJON

EASY MOUNT – FOR ENKEL INSTALLASJON

Alle våre kjøkkenblandere kan enkelt installeres på en benkeplate eller servant, helt uten verktøy.

blandebatteri med vannbesparende perlator

WATER SAVE - VANNSPARING

Våre blandebatteri har en vannbesparende perlator som gjør at du forbruker mindre vann mens du opprettholder komforten. 5,3 l/min ved 3 bar. Luft blandes inn i strålen, noe som opprettholder vaskekomforten samtidig som det kreves mindre vann for å gi samme trykk i strålen.

pex-slanger på våre blandebatteri

ENKEL OG SIKKER INSTALLASJON

Våre fleksible PEX-slanger er sertifiserte og ferdigmontert på våre blandebatteri. Det sparer tid og gjør installasjonen din sikker.

Hafa Stand svart kjøkkenblandere på servant
vattenbesparande blandare

WATER SAVE

Vannbesparende perlator som gjør at du bruker mindre vann, 5,3 l/min ved 3 bar*. Luft blandes inn i strålen, noe som opprettholder vaskekomforten samtidig som det kreves mindre vann for å gi samme trykk i strålen.

blandebatteriet monteres på servanten

EASY MOUNT

Våre kjøkkenblandere har Easy Mount, noe som betyr at blandebatteriet enkelt og greit kan monteres på servanten eller benkeplaten, helt uten verktøy.

Våre blandebatterier er testet og sertifisert av SINTEF.

TESTET OG SERTIFISERT AV SINTEF

Våre blandebatterier er testet og sertifisert av SINTEF. Det er Skandinavias største og mest anerkjente testlaboratorium for blandebatterier.