BLANDEBATTERI TIL KJØKKENET

kjøkkenblandere i messingfarge

kjøkkenblandere i sentrum

Kjøkkenbatteriet skaper et sentrum i rommet og er en viktig detalj på kjøkkenet. Den må tåle daglig bruk i flere år og må derfor ikke bare oppfylle kravene til god kvalitet og være praktisk i bruk, men også opprettholde et høyt designnivå. Våre blandebatteri er moderne i sin design, men kan også sees på som tidløse i sitt designuttrykk med en stil som du aldri blir lei av. Vi lanserer nå et helt nytt sortiment av trendy og funksjonelle kjøkkenblandere i flere former og farger. Alt med svingstopp, avstenging for oppvaskmaskin og andre smarte løsninger for et funksjonelt og moderne kjøkken.

NYHET RUSTFRIE KJØKKENBATTERIER

Hafa lanserer nå kjøkkenbatteri Rise i rustfritt stål i en tiltalende, moderne design. Vi har rustfritt stål overalt rundt oss i produkter som brukes der det stilles ekstra høye krav til hygiene og hensyn til miljøet.  Kjøkkenbatteri Rise er utstyrt med avstenging for oppvaskmaskin, og har en myk form som passer til de fleste kjøkken og vaskerom. Finnes i fargene børstet rustfritt og svart matt.

Mer om Hafa rustfrie blandebatteri

KJØKKENBATTERIER MED DUSJ OG AVSTENGING FOR OPPVASKMASKIN

Hafa har flere moderne og stilige kjøkkenbatterier med praktisk dusj og avstenging for oppvaskmaskin. Kjøkkenbatteri Hafa Dine har en form som minner om storkjøkken eller bistro og finnes i krom, svart, svart matt og børstet messing. Hafa Verge har et moderne design med stramme, organiske linjer og finnes i krom og krom/svart matt. Både Dine og Verge kjøkkenbatterier har avstenging for oppvaskmaskin og kjøkkenbatteriets dusj kan tas av holderen slik at du kan rette strålen dit du ønsker for å forenkle arbeidet på kjøkken og vaskerom.  

Se kjøkkenbatterier her
SVART KRAN TIL KJØKKENET HAFA STAND

TRENDY SVART KRAN TIL KJØKKENET DITT

Trendy Stand kjøkkenblander i messing som kommer i to farger; svart og krom. Med avstenging for oppvaskmaskin, svingbar tut og svingstopp.

Stand kjøkkenblander
Hafa kjøkkenblander i messing

I FLERE FORMER OG FARGER

Vi presenterer kjøkkenblandere i messingfarge. Bow kjøkkenblander finnes i fargene krom, svart og i den elegante og luksuriøse fargen messing.

Bow kjøkkenblander
Hafa Verge köksblandare i krom och svart kran

TEKNISK BLANDEBATTERI I MYK FORM

Funksjonell kran med en myk buet form og med et avtagbart munnstykke. Finnes i to farger. Svingstopp og med eller uten avstenging for oppvaskmaskin.

Verge kjøkkenblander
kjøkkenblander med keramiske plater

MED FOKUS PÅ FUNKSJON OG TEKNOLOGI

En kjøkkenblander brukes hver dag der funksjon og daglig slitasje er et faktum. Vi har designet kjøkkenblandere med fokus på teknologi og funksjonalitet. Et avtagbart munnstykke som har to sprayfunksjoner eller en innsats med holdbare, keramiske plater som garanterer riktig temperatur hver gang. Noen av de tekniske detaljene vi så på.

VANNBESPARENDE KJØKKENBLANDERE

VANNBESPARENDE KJØKKENBLANDERE

Våre kjøkkenblandere er utviklet i Sverige med flere funksjoner som sparer energi og vann. Du sparer penger mens du tar et godt miljøvalg ved å velge et blandebatteri fra Hafa. Alle våre kjøkkenblandere har Water Save funksjonen, noe som betyr at det er en vannbesparende perlator i munnstykket som gir mindre vannforbruk, men med opprettholdt vaskekomfort.

Dine kjøkkenblandere

DESIGN HELE VEIEN

Våre blandebatteri er ment som et hjelpemiddel på kjøkkenet der brukeren ikke bare blir minnet på dens tekniske løsninger, men også sin vakre formgivning. Den kan sees på som et smykke i kjøkkenet, som vakkert dekorerer og setter et midtpunkt i rommet.

BLANDEBATTERI I KROM, SVART OG MESSING
Kjøkkenblanderne i detaljer

KVALITET I DETALJER

Kjøkkenbatteriene er laget av nøye kontrollert messing eller rustfritt stål, noe som garanterer at blandebatteriene oppfyller de strenge kravene til det nordiske markedet.

EASY MOUNT – FOR ENKEL INSTALLASJON

EASY MOUNT – FOR ENKEL INSTALLASJON

Alle våre kjøkkenblandere kan enkelt installeres på en benkeplate eller servant, helt uten verktøy.

blandebatteri med vannbesparende perlator

WATER SAVE - VANNSPARING

Våre blandebatteri har en vannbesparende perlator som gjør at du forbruker mindre vann mens du opprettholder komforten. 5,3 l/min ved 3 bar. Luft blandes inn i strålen, noe som opprettholder vaskekomforten samtidig som det kreves mindre vann for å gi samme trykk i strålen.

pex-slanger på våre blandebatteri

ENKEL OG SIKKER INSTALLASJON

Våre fleksible PEX-slanger er sertifiserte og ferdigmontert på våre blandebatteri. Det sparer tid og gjør installasjonen din sikker.

Hafa Stand svart kjøkkenblandere på servant
vattenbesparande blandare

WATER SAVE

Vannbesparende perlator som gjør at du bruker mindre vann, 5,3 l/min ved 3 bar*. Luft blandes inn i strålen, noe som opprettholder vaskekomforten samtidig som det kreves mindre vann for å gi samme trykk i strålen.

blandebatteriet monteres på servanten

EASY MOUNT

Våre kjøkkenblandere har Easy Mount, noe som betyr at blandebatteriet enkelt og greit kan monteres på servanten eller benkeplaten, helt uten verktøy.

Våre blandebatterier er testet og sertifisert av SINTEF.

TESTET OG SERTIFISERT AV SINTEF

Våre blandebatterier er testet og sertifisert av SINTEF. Det er Skandinavias største og mest anerkjente testlaboratorium for blandebatterier.

Stainless steel

Stainless steel

Blandebatteriet er laget av rustfritt stål, et materiale som varer lenge og er 100% resirkulerbart.