Hafa Crisp

HAFA CRISP I DITT BADEROM GIR ENERGI

Et lyst og friskt baderom med herlige overflater i marmor og hvitt. Så vil vi gjerne starte en morgen som setter følelsen for hele dagen. Vanndråper blender krombeslagene og blandebatteriet i dette fantastisk energigivende miljøet.

SKAP KONSEPT CRISP I DITT BADEROM

Med lyse materialer som Hafa Circle i porselen og blandebatteriet Hafa Fine i krom på et lyst møbel, her Hafa Sun med integrerte håndtak, skaper du en følelse av ro og orden

Vår baderomsinnredning i krom og hvitt som inngår i konsept Crisp:
Hafa On Top benkeplate
Hafa Circle frittstående servant i porselen
Hafa Fine blandebatteri
Hafa Infinity dusj
Hafa Fine takdusj

Ikke glem å kjøpe til en matchende bunnventil. Hvis du vil ha en tradisjonell nedsenket servant, har vi selvfølgelig også overløpsbeskyttelse som matcher konseptet.  Finn dem her.

HAFA CRISP BADEROMSTRENDER 2021-2022

Et lyst baderom vil alltid være helt riktig. Baderomstrender kommer og går, men hvitt og friskt vil fortsette å være slagordet for de fleste som innrede baderommene sine. En trend under 2021-2022 i lyse og hvite baderom er hvit marmor som gir et elegant uttrykk. Kompletter med myke materialer som håndklær av bomull eller tekstiler i lin for en myk innramming.


Trendige farger for Hafa Crisp: Hvitt, lysegrått, krom, lyse pasteller som aksent. Materialer å kombinere med: Lin, porselen, krom, glass, marmor og lyse tredetaljer.

 

HAFA SUN BADEROMSMØBLER

HAFA SUN BADEROMSMØBLER

Hafa Sun er et stilrent baderomsmøbel med omsorg i detaljene.

Se alle Sun baderomsmøbler
HAFA INFINITY - EN EKSKLUSIV DUSJ

HAFA INFINITY - EN EKSKLUSIV DUSJ

Store glassflater som skaper et luftig inntrykk og herlig romslighet i baderommet. Med Hafa Infinity skaper du en ekstraordinær dusjopplevelse.  

Se Infinity dusj
HAFA TAKDUSJER I KROM

HAFA TAKDUSJER I KROM

Vi har et bredt utvalg av takdusjer i krom. Justerbare i høyden, med flere størrelser og praktisk å bruke.

Les mer om takdusjer