Hafa Style GIR DEG ET PRAKTISK BADEROM

Hafa Style STILFULLE OG MODERNE SERVANTSKAP

Hafa Style er et elegant og praktisk servantskap som fås i hvit matt i bredder fra 600 til 1200 dobbel. Integrerte håndtak på skuffene med myk lukking bidrar til å skape harmoni og orden på badet. Både smart og praktisk. Servantskapet er enkelt å montere med hel veggskinne og justerbare opphengsbeslag. Det er også forberedt for både vegg- og gulvavløp.

Hafa Style servantskap har et integrert håndtak

STILRENT MED INTEGRERT HÅNDTAK

Hafa Style servantskap har et integrert håndtak som gjør det enkelt å holde servantskapet rent og gir et stilrent og moderne uttrykk.

Hafa Style baderomsmøbel med skuffer med fult uttrekk

SKUFFER MED FULLT UTTREKK

Skuffene har myk lukking og fullt uttrekk, slik at det er lett å nå alt som er inni, og skuffematter kan enkelt tas ut og rengjøres.

STORE OVERFLATER OG PRAKTISK VOLUM

STORE OVERFLATER OG PRAKTISK VOLUM

Servanten i porselen har en stor avrundet form, noe som er praktisk når du vil vaske noe enklere. Det er dessuten rikelig med oppbevaringsplass rundt omkring til det du trenger.

Stilren FUNKSJONALITET

Med sin elegante og minimalistiske design tilbyr Hafa Style en perfekt balanse mellom praktiske oppbevaringsløsninger og moderne estetikk. La baderommet utstråle stil og funksjonalitet hver dag med Hafa Style.

Se Style baderomsmøbler

Planera AV OPPBEVARING PÅ BADET

I Hafa har vi en visjon om at et godt planlagt bad ikke bare skal se bra ut, men også være funksjonelt. Et steg som ofte ikke tenkes på er planlegging av oppbevaring. Med god oppbevaring med plass til både håndklær og andre baderomsartikler kan du holde orden uten at det går på bekostning av å ha alt tilgjengelig når du trenger det. Når du har plass til å oppbevare det du trenger, blir det også enklere å holde badet rent og ryddig. Kompletter Hafa Style-møblene dine med tilbehør og baderomsoppbevaring fra vårt Hafa Store-sortiment, som inneholder overraskende mye oppbevaring og flotte speil.

OPPBEVARING FOR ALT DU TRENGER

OPPBEVARING FOR ALT DU TRENGER

Har du et smalt bad, finnes det Store overskap eller Store høyskap med litt mindre dybde.

Se våre vegg- og høyskap
Hafa Store speil

BELYSNING & OPPBEVARING PÅ BADEROMMET

I Hafa Store baderomsoppbevaring finner du et bredt utvalg av oppbevaringsskap, speilskap og speil.

Se våre baderomsskap og speil
SE ALLE DELENE

SE ALLE DELENE

Skap ditt praktiske baderom med Hafa Style med integrerte håndtak og finnes tilgjengelig i flere bredder.

Se alle delene