VEDLIKEHOLDSRÅD

Her har vi samlet informasjon om hvordan du på beste måte tar vare på dine produkter fra oss så de holder over tid. Produktene Clean & Shine er våre egne og kan kjøpes hos flere av våre forhandlere, men tilsvarende produkter finnes på markedet.
Her kan du lese enda mer.

 

BADEROMSMØBLER

BADEROMSMØBLER

Baderomsmøblene våre er tilpasset baderommet og laget i fuktbestandige materialer. Sørg for at baderommet har god ventilasjon, og unngå plassering nær badekar eller dusj. Til rengjøring anbefaler vi Allround som tar bor fettflekker og smuss. Til høyblanke overflater samt speil brukes Glassklart. l. Du bør undgå rengøringsmidler og produkter, som indeholder slibemidler, syrer, ammoniak, acetone eller andre kemikalier.

Massasjebadekar

Massasjebadekar

Rengjør karet etter hvert bad for å oppnå best mulig holdbarhet. Tørk med myk klut for å unngå kalkbelegg. Hvis akryloverflaten skulle skades eller ripes opp, finns Clean & Shine Bathroom som rengjør og eliminerer mindre merker og riper. Ved dypere riper/skader poler med Clean & Shine Polermiddel. Hold bakterier borte og rørsystemet rent med hjelp av våre rengjørings- og desinfeksjons produkter från Spacare.

Støpemarmor/Sanitærporselen

Støpemarmor/Sanitærporselen

For best resultat, bruk Clea & Shine Bathroom. Det rengjør, polerer og beskytter uten å skade materialet i en og samme behandling. For daglig rengjøring anbefaler vi Clean & Shine Allround eller et annet mildt rengjøringsmiddel. Bruk aldri rengjøringsmidler som inneholder slipemidler. Ved vanskeligere merker/misfarging i porselenet bruk Clean & Shine Poleringsmiddel. Også eddik- og vinsyre.

Igloo duschprofil

DUSJER

Ved rengjøring til hverdags anbefaler vi at dere bruker en dusjskrape, samt ved behov Clean & Shine Glasklart. For at deres dusj skal holde seg ny lenge bruk Clean & Shine Impregnator med jevne mellomrom. Den gir en beskyttende overflate på glasset slik at kalk og smuss ikke setter seg. Kalkflekker tas bort med Clean & Shine Kalkrent.

Dusjsett

Dusjsett

Fjern såpe- og kalkrester hver dag med en fuktig klut. For å holde kalken borte fra dusjens vannsil er alle våre takdusjer og dusjsett utstyrt med antikalkfunksjon. Gni hånden over de gummikledde strålehullene etter hver dusj, så holder du kalken borte.

Blandebatterier

Blandebatterier

Fjern såpe- og kalkrester hver dag med en fuktig klut. Behandle med fordel med Clean & Shine Bathroom. Det rengjør, polerer og beskytter i en og samme behandling. Ikke bruk rengjøringsmidler som er etsende, syreholdige eller slipende, ettersom de kan forårsake varige skader på forkromming, lakkering, forgylling osv.