Ta vare på badet ditt.

Med hjelp av vår Clean & Shine utvalg.

Badrumsmøbler

Baderomsmøblene våre er tilpasset baderommet og laget i fuktbestandige materialer. Likevel skal de ikke utsettes for vann eller ekstremt høy luftfuktighet. Tørk derfor opp våte flekker, selv vanlig vann, så snart som mulig for å unngå at det trenger fukt inn i skjøtene. Sørg også for at baderommet har god ventilasjon, og unngå plassering nær badekar eller dusj. Til rengjøring anbefaler vi C & S Allround som tar bor fettflekker og smuss. Til høyblanke overflater samt speil brukes C & S Glassklart.

Massasjebadekar

Rengjør karet etter hvert bad for å oppnå best mulig holdbarhet. Tørk bort vanndråper med en ren, myk klut for å unngå kalkbelegg. Hvis akryloverflaten skulle skades eller ripes opp, finns C & S Bathroom som rengjør og eliminerer mindre merker og riper. Ved dypere riper/skader poler med C & S Polermiddel. Hold bakterier borte og rørsystemet rent med hjelp av
våre rengjørings- og desinfeksjons produkter från Spacare. 

Støpemarmor/Sanitærporselen

For best resultat, bruk C & S Bathroom. Det rengjør, polerer og beskytter uten å skade materialet i en og samme behandling. For daglig rengjøring anbefaler vi C & S Allround eller et annet mildt rengjøringsmiddel. Bruk aldri rengjøringsmidler som inneholder slipemidler. Vid svårare märken/missfärgningar i porslin använd C & S Polermedel. Även eddik- og vinsyre fjerner eventuelle misfarginger.

Igloo duschprofil

Ved rengjøring av dusjen til hverdags anbefaler vi at dere bruker en dusjskrape, samt ved behov C & S Glasklart. For at deres dusj skal holde seg ny lenge bruk impregnator med jevne mellomrom. Den gir en beskyttende overflate på glasset slik at kalk og smuss ikke setter seg. Kalkflekker tas bort med C & S Kalkrent, ved kraftig belegg bruk middelet sammen med en C & S krystallball. Merker og flekker på profiler tas bort med C & S Polermiddel.

Dusjsett

For å holde kalken borte fra dusjens vannsil er alle våre takdusjer og dusjsett utstyrt med antikalkfunksjon. Gni hånden over de gummikledde strålehullene etter hver dusj, så holder du kalken borte.

Blandebatterier

Fjern såpe- og kalkrester hver dag med en fuktig klut. Behandle med fordel med C & S Bathroom. Det rengjør, polerer og beskytter ditt blandebatteri uten å skade materialet i en og samme behandling. Ikke bruk rengjøringsmidler som er etsende, syreholdige eller slipende, ettersom de kan forårsake varige skader på forkromming, lakkering, forgylling osv.