Hafa Colour Concept

For å inspirere og hjelpe deg med å gjøre baderommet mer personlig, har vi tatt frem Hafa Colour Concept der alt er smart designet for å passe sammen og kan kombineres.

HAFA COLOUR CONCEPT - ET UNIKT KONSEPT SOM INSPIRERER

HAFA COLOUR CONCEPT - ET UNIKT KONSEPT SOM INSPIRERER

For å inspirere og hjelpe deg med å gjøre baderommet mer personlig, har vi tatt frem Hafa Colour Concept der alt er smart designet for å passe sammen og kan kombineres.  Hafa Color Concept kan kombineres med våre store møbelserier og inneholder vakre og unike produkter med alt fra servanter, benkeplater og håndtak til blandebatteri, dusj og takdusj.

therese-rund.jpg

THERESE SAMUELSSON - DESIGNER

I Hafa Colour Concept har jeg utviklet fire stiler med aktuelle materialer og farger som hjelper deg med å gi baderommet ditt et gjennomgående preg. Samtidig vil jeg at delene skal kunne blandes fritt, slik at du selv kan lage din egen helhet.

therese-namnteckning.jpg

 

HAFA CALM

Ta et beroligende bad i skumringe nog la de tente lysene spre en varm glød. Med gjennomgående messingdetaljer skaper du en eksklusiv, men samtidig sensorisk og varm atmosfære på baderommet ditt.

Les mer om Calm
Baderomsinnredning vask servant blandebatteri svart krom

Hafa Lush

Skap følelsen av et designhotell med detaljer i eksklusiv svartkrom og svart. Kombiner deretter med et stemningsfullt speil med LED-belysning og vakre store planter for å få følelsen og pulsen til en stjerneklar natt i en storbymetropol på ditt baderom.

Les mer om Lush
Baderomsinnredning vask servant blandebatteri svart

Hafa Silent

Ton-i-ton, eller monokrom. Med detaljer i svart og antrasitt, fra blandebatteri til dusj og møbler, skaper du et baderom fritt fra unødvendige inntrykk. Det er stilsikkert, skiller seg ut og er tidløs smakfullt.

Les mer om Silent
Baderomsinnredning krom hvit marmor

Hafa Crisp

Et lyst og friskt baderom med herlige overflater i marmor og hvitt. Så vil vi gjerne starte en morgen som setter følelsen for hele dagen. I likhet med glitrende vanndråper blender krombeslag og blandebatteri i dette fantastiske energigivende miljøet.

Les mer om Crisp