Hafa Edge baderomsmøbler

Komplett informasjon om hvordan du lager din perfekte Edge kombinasjon.

1. VELG BREDDE, UNDERSKAP OG PLASSERING

Våre underskap finnes i breddene 600, 800 og 1000. Samtlige bredder kan kombineres sammen med sidemodul 600 for ytterligere bredde. Sidemodulen kan også plasseres helt frittstående for en spennende touch.

Pdf med Guide for Hafa Edge kombinasjoner

  • toggle_edge.jpg

     

2. VELG FARGE

Hafa Edge finnes i hvitt og antrasittgrått, beggee med elegant matt overflate.

  • toggle_edge_2.jpg

3. VELG NEDSENKET SERVANT ELLER FRITTSTÅENDE SERVANT

Nedsenket servant i porselen med avrundede hjørner og overløp. Finnes i breddene 600, 800 og 1000. Fire frittstående servanter i porselen med ulike former og to i glassert stål med tynne linjer.

  • toggle_edge.jpg

4. VELG BENKEPLATE

Benkeplater i Silestone er motstandsdyktige plater av kvarts  og finnes i fire vakre farger og strukturer. Finnes i flere lengder  og de dekker hele veien uten skjøter ved kombinasjon av underskap og sidemodul. Fargen kensho finnes som lagervare, øvrige er bestillingsvare.

  • BÄNKSKIVA.jpg

5. HULL I BENKEPLATEN

Silestoneplatene leveres med hull tilpasset frittstående servant og høyt blandebatteri. Velg den plasseringen av servanten som passer ditt baderom. Finnes i bredde opp til 1600 mm. 

  • HÅLTAGNING.jpg

6. VELG SPEIL ELLER SPEILSKAP

Edge speil finnes i to alternativer, rektangulær og rund. Det rektangulære speilet finnes i tre bredder, 600, 800 og 1000 mm og har integrert LED-belysning med varmhvitt behagelig lys som lyser framover, gjennom et frostet felt samt oppover og nedover. Det runde speilet har en tynn lakkert ramme i hvitt eller antrasittgrått Ø 570 mm. Speilskapet har mykstengende dobbeltsidige speildører og innfelt LED over- og underbelysning. Inni skapet finnes en stikkontakt, magnet til småsaker og forstørrelsesspeil.

  • spegel_spegelskap.jpg

7. VELG HØY- OG HALVSKAP

Oppbevaring er alltid nødvendig og i denne serien kan du komplettera med høy- og halvskap som åpnes med push-open som ikke krever noe håndtak, eller mykTstengende dør hvor du kompletterer med håndtak.

  • skåp.jpg

8. VELG HÅNDTAK

Håndtakene gir ditt Edgemøbel ytterligere karakter. Tynne, lange  og smale, og designet for å passe Edge. Plassér de asymetrisk for en spennende touch. Finnes i krom i tre lengder. Møbelet kan også brukes uten håndtak, takket være det unike skuffesystemet  SmoothOpen™.

  • handtag.jpg