VEGGSKAP STORE GRACE SOFTCLOSE GRÅ
VEGGSKAP STORE GRACE SOFTCLOSE GRÅ

VEGGSKAP STORE GRACE SOFTCLOSE GRÅ

kr 4 080,00
Hafa Grace er baderomsmøbler med vakkert profilerte fronter designet for å passe inn i både et landlig og et moderne baderom i skandinavisk stil. Et grunt veggskap med to flyttbare glasshyller og en mykstengende dør som kan monteres til høyre eller venstre. Kan f.eks plasseres over toalettet som ofte er en ubrukt plass. Grace veggskap finnes i tre matte farger - hvit, grå og antrasitt.

Farge

Bredde

  • 25 års garanti på våre møbler samt IglooPro™ dusj
  • Hafa jobber hele tiden sammen med organisasjonen på en langsiktig måte for å kape framtidens baderom med rett design, funksjon og en kvalitet som vi kan underskrive på
Artikkelkoder
NOBB: 60011862
RSK:
EAN: 7330027146027
Produktmål og vekt
Bredde (mm): 300
Dybde (mm): 147
Høyde (mm): 700
Nettovekt (kg): 9
Materialet og overflatebehandling
Hovedsakelig materiale: Fuktbestandig MDF, Fuktbestandig sponplate
Material front: Fuktbestandig MDF
Material stamme: Fuktbestandig sponplate
Overflatefinish: Matt
Farge: Grå
Standarder og klassifiseringer
ETIM: EC010013
Emballasjemål og vekt
Emballasjens høyde (m): 0,750
Emballasjens bredde (m): 0,360
Emballasjens lengde (m): 0,195
Bruttovekt (kg): 12,300
Annet
Type oppheng: Justerbare opphengsbeslag med veggskinne
Åpnemekanisme: Med myk lukking
For at møbelet skal holde lenge, er det viktig at du tar vare på det. Møblene våre er produsert i materialer som gir god fuktbestandighet, men de må likevel ikke utsettes for vann unødig. Du må alltid tørke bort vann som har havnet på møbelet. Rengjøring av Hafas møbler gjøres enklest med en fuktig klut. Du kan eventuelt bruke litt vanlig, miljøvennlig rengjøringsmiddel. Du bør unngå å bruke rengjøringsmidler og produkter som inneholder slipemidler, syrer, ammoniakk, aceton eller andre kjemikalier (for eksempel skurepulver, hårspray, hårfarge, blekemiddel, hårfjerningsmiddel, neglelakkfjerner og lignende). Hvis noe av dette havner på møbelet, bør det umiddelbart fjernes for å unngå skader. Ikke bruk skarpt verktøy i nærheten av møbelet da du kan skade møbelets overflate.

Tilbehør

Art nr: 1267265