BADEROMSMØBLER

Baderomsmøblene setter stilen for hele baderommet. I vårt sortiment kan du velge mellom syv serier. Ulike i uttrykk og design, men med samme høye kvalitet, gode oppbevaringsmuligheter og smarte funksjoner, uansett valg av møbel

Baderomsmøbler Hafa Haze 1200 antracit

Hafa Pearls - Baderomsmøbler i moderne farger

Få en stilig stil på minimal plass med Hafa Pearls. Årets unike kolleksjon av utvalgte baderomsmøbler i moderne farger er den ultimate løsningen for å skape en eksklusiv følelse. 

Les mer om Pearls baderomsmøbler
Hafa Shape Baderomsmøbel

HAFA SHAPE - PERSONLIG FORMBART

Hafa Shape er baderomsmøbelet for deg som ønsker det personlige, formbare og et elegant uttrykk. Rett og nøktern design i kombinasjon med fullendt teknologi gir deg et møbel du vil ha glede av i mange år.

Les mer om Shape baderomsmøbler
HAFA SUN - TIDLØS NORDISK BADEROMSDESIGN

HAFA SUN - TIDLØS NORDISK BADEROMSDESIGN

Neste generasjon av Hafa Sun er her, nå med nye fine farger, romsligere skuffer og skap og enda flere kombinasjonsmuligheter. Vi har også fokusert litt ekstra på detaljene, slik som innredning i bambus og matte i de myktlukkende skuffene.

Les mer om Sun baderomsmøbler
Hafa Edge baderomsmøbel

HAFA EDGE - DESIGN OG KVALITETSUTTRYKK

Med møbelserien Edge, har vi flyttet ytterligere steg fremover for design og kvalitetsuttrykk i baderomsbransjen. Moderne tynne linjer og eksklusive valgmulig heter kombineres med de nyeste kvalitets komponentene og materialene.

Les mer om Edge baderomsmøbler
MODERNE LANDLIG STIL

MODERNE LANDLIG STIL

Med sine vakkert profilerte fronter er Hafa Grace baderomsmøbler designet for å passe inn i både et landlig og et moderne baderom i skandinavisk stil.

Les mer om Grace baderomsmøbler
Hafa Go baderomsmøbel

HAFA GO - STILRENT BADEROMSMØBEL MED SJENERØS DESIGN

Hafa Go er et stilrent baderomsmøbel med fløyelsmatt finish som passer inn uansett hvor du befinner deg i livet. Go finnes i flere bredder, har sjenerøs oppbevaring og fungerer like bra i det lille som i det store baderommet.

Les mer om Go baderomsmøbler
Hafa Life baderomsmøbel med speilskap

HAFA LIFE - fra din personlige stil

Hafa Life er som livet, fullt av muligheter.Therese har designet alternative skuffefronter, slik at du lett kan fornye møblene ut fra din personlige stil og dine kreative idéer. Hafa Life finnes i tre bredder, med speil eller speilskap. Du velger mellom sju ulike skuffefronter og dører.

Les mer om Life baderomsmøbler
HAFA NEAT - BADEROMSMØBEL PÅ LITEN PLASS

HAFA NEAT - BADEROMSMØBEL PÅ LITEN PLASS

Hafa Neat er møbelet for det lille baderommet eller gjestetoalettet. Velg mellom dør eller skuffer, begge mykstengende. De smarte oppbevarings og helkroppsspeilene har hyller som er tilgjengelig fra to sider og rommer overraskende mye

Les mer om Neat baderomsmøbel