DUSJ

I vårt brede sortiment av dusjer finner du den riktige dusjløsningen, uansett utforming av badet. Vi har alt fra tradisjonelle dusjhjørner og dusjkabinetter til tilpasningsbare dører og vegger der det kreves. Nå utvider vi dessuten sortimentet med foldedusjer som tar minimalt med plass. Vi kombinerer banebrytende teknologi med unik design.

Infinity dusjer

Infinity dusjer

Vår mest eksklusive dusjløsning. Med elegante beslag, maksimalt store glassflater og tre farger å velge mellom på beslagene, skaper du en dusjopplevelse langt utover det vanlige. Finnes som dusjdør, fast dusjvegg og dusjhjørne hvor du kan velge mellom to dører eller en kombinasjon av dør og fast vegg.

Les mer om Infinity dusjer her

HAFA IGLOO PRO DUSJER

I vårt brede sortiment av dusjer finner du den riktige dusjløsningen, uansett utforming av badet.  Förutom att den är snabb att installera tillför den en unik touch med sin svenska design.  Nå er også våre modeller IglooPro Round og Corner dusjhjørne med svarte aluminiumsprofiler.

Les mer om IglooPro dusjer her
Original dusj

ORIGINAL DUSJER

Hafa Original er et dusjhjørne med et moderne formspråk med elegante profiler og diskrete håndtak. Dusjhjørnet finnes i 6 ulike varianter, eller bare som en avskjermende enkeltdør.

Læs mer
Igloo Round dusjhjørne

IGLOO DUSJER

Hafa Igloo er vårt mest populære dusjhjørne. Det er klassisk stilrent og passer i de fleste baderom. Fås i klarglass og i rund eller rett utførelse samt i flere størrelser.

Læs mer
Breeze Deluxe SQ dusjkabinett med takdusj

BREEZE DUSJKABINETT

Vi lanserer nå Hafa Breeze, et elegant dusjkabinett med herlige store glassflater og få profiler for et luftig inntrykk som gjør den lett å holde ren. Bakveggene er frostede og skjuler dermed eventuelle rør. Kabinettet er lett å installere og passer også i mindre baderom.

Læs mer